Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi aklıma bile gelmezdi bigun bosanacagim evet kimse bigun bosanacagim duşunerek evlenmez ...Şimdi size kisaca hayatımdan ve boşanmaya kadar olan sureci anlatayım; başarılı bir okul hayatım oldu iyi bir universite ve bolum kazandım iyi bir işe girdim ve bu surec boyunca hic sevgilim olmadı aslında cevremde cok hoş bulunan bir insan oldum bı cok arkadaşlık teklif eden de oldu ama işlerimi yola koymadan kimseyi hayatıma almak istemedim herşeyin vakti zamanı var dedim evleneceğim zaman birini hayatıma alırım dedim nitekim de oyle oldu cok sevdiğim arkadaşım kuzeni ile tanıştırdı hayatıma giren ilk erkekti başta cekimserdim ama beni elde etmek icin cok uğraştı birbirimize alıştık ve ben onu cok sevdim ve 1 bucuk yıl icinde evlendik o da iş kolik bir adamdı ben de ama bu yoğun surecte de ona surprizler yapmak hediyeler almka hoşuma gidiyordu ama karşılığı yoktu olsun o mutlu olsun dedim o mutluysa bende mutluydum.... ona ismiyle değil hep guzel hitaplarla seslenirken o bana hep ismimle seslendi kısaca anlatiyorum ama acıkcası sonradan ilişkimizi değerlendirdim de verici ben olmuşum mesela kavga etmedik hic cunku bu kavga baslayqcqkken hep geri adım attım aramız bozulmasın diye hep ben gonlunu aldım bu neyse birgun bı sebepten baya bir kavga ettik ve bana bir suru halaret etti ( bu arada bana elestirilerde bulunurdu ama ben onemsemedim elbette beğenmediği yonlerin olabilir diye duşunurdum yani arkadaşlar ben ilk defa bir erkekle biseyler yaşayıp evlneince kor aşık oldum hic bir hata vs bişey batmadi bana ) bu arada 1 yaşında cocuğumuz var anneligimden esligimden kadinligimdan herşeyden vurdu beni cok biriktirmiş bıkmış ama ortada inanın buyuk bir sebep bana gore olmadı neye birikmiş anlayamadım ailesi desen cok severdim yakınlardı bize evleri yakindiinanın ben giderdim onlarla vakit gecirmeyi severdim ama sonradan oğrendim annesiyle herşeyini paylaşır butun aile sırlarimizi anlatiyomus en son kavgayida anlatınca artık ayrılın vs demiş ve eşim bana bitti artık bosaniyorus dedi sok oldum tabi yani boyle sacma boşanma sebebi mi olur yine ben geri adım attım yapma etme falan ama nafile kesin kararlı hatta cocuğu alacağım senden diyor beni en cok uzen bu kısım alabilir mi benden cocugumu ? Bir de o kadar uzuluyorum ki o hicmi uzulmuyor bir aileyi yıkmak bu kadar kolay mı hic mi guzel gunlerimiz aklına gelmiyodur şuan ayrı yasiyoruz.. bı cırpıda yazdım ama inanın ortada cok buyuk bi sebep yok şaşkınım uzgunum kırgınım cok kotuyum...lutfen guzel şeyler yazın duymaya ihtiyacım var bir cocuklu yakında boşanmış olacak 30 yaşında bir kadini nasıl bir surec bekliyor ?