Merhaba arkadaşlar,
Ben aranıza yeni katıldım. 4.5 senedir evliyim. Eşim de bende gunde 8 saat calışıp eve gelen insanlarız. Bir oğlumuz var. Kreşe gidiyor. Evin işi hep bende bulaşık, camaşır, temizlik yemek cocuk vs. Işten eve geliyorum taze yemek pişiriyorum. Hergun bu boyle. Ardından ortalığı topluyorum cocukla ilgileniyorum yatırıyorum vs. Bu sırada Kocam yan gelip yatıyor kendisi gece başlıyor işe ve oğlen 12 gibi evde oluyor geliyor bir guzel duşunu alıyor akşama kadar yatıyor kalkıncada ya sigara icer wcsinde yarım saat ya yatakta uzanır kendi başına elinde telefonla yada koltukta uzanır telefonla yine. Ne teşekkur eder ne iyiki varsın der ne sağol her işe sen koşturuyorsun der. Nankor resmen. Ilgi alaka sıfır cocugu yatırım ben iceri gelirim acmış oyun oynuyor olur. Ne film bakalım ne sohbet edelim der. Hic benimle vakit gecirmez. Ben diyince sıkboğaz etme kes sesini cok konuşuyorsun der durur. Kilo aldım bakım yapmıyorumda artık mozivasyonum yok.... nolur bana akıl verin. Adam kendi başına takılıyor evin icinde sanarsın bekar cocukla oyna derim 10 dk oynar kacar. Ona bile burun kırın eder delircem vallahi tukendim artık