Merhaba Arkadaşlar ,
Diy ( kendin yap videoları ) kanalı oluşturdum. Kanalım cok yavaş buyumektedir. İcerik uretmem gerekiyor.( malzeme icin nakite ihtiyacım var)
Kendim icin 100 adet video cekimi hazırlayacağım. Bu cekimler 5 min craft'ın en cok izlenen videolarından viral videolar olacaktır. (Projeme başladım elimde ornek var. )
Benimle calışmak isteyen arkadaşa teklifim ;
Video cekerken aynı videoyu farklı objelerle cekeceğim. Mesela birine pembe ip kullanırken diğerine sarı ip , kırmızı ip şeklinde. Aynı projeden 3 defa cekeceğim. Cekim yaparken beyaz masanın uzerinden ustten cekim , yandan urun tanıtımı yada sunumu . Işık uygun. 1920x1080 . HD
Projenin hazırlanması kendin yap el işi tarzı şeyler , life hack 10-15 dk arasında oluyor genellikle ama video cekimi kısa tutuyorum ve 3-5 dk cekim yapıyorum. Montaja girip kısalttığımda 1-2 dk arasında kısalıyor. Zaten 5 min. craft modu da bu şekilde.
Montaj'ını ister siz ister ben yaparım. Montajlı ve montajlı fiyat farklıdır. Size flash ile montajsız gonderimi yapılacaktır.
Video başı istediğim ucrete gelirsek ;
Montajlı : 40 TL
Montajsız : 30 TL
Alım adedi sabit olduğu icin ;
100*30=3000 TL ( montajsız)
100*40=4000 TL (montajsız)
Sadece 2 Kişi ile calışılacaktır. Videolar sadece sizde olacak , başka hicbir yerde yayınlanmayacaktır.
Youtube da birlestirerek istediğiniz uzunlukta video yapabilirsiniz. Genellikle alakalı serileri 10 dk olacak şekilde yapmaktayım.
İsterseniz 1.5 Dk 100 video yukleyin.
İsterseniz 10 dk uzunluğunda 17 video civarı yukleyin.
Ozgune Gecmek isteyenler icin ; 5 Minute Craft Tarzı Video Satışı
Sıcak Fırsatlar0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- Sıcak Fırsatlar
- Ozgune Gecmek isteyenler icin ; 5 Minute Craft Tarzı Video Satışı