(Yeni uye değilim. Eski hesabıma giremiyorum. İkinci hesabım.)
İlk defa konuyu acıyorum. Yakın akraba aile kimseye acmadım.
Biz Yenı evliyiz. Eşimin benden once cektiği araba kredisi var. Arabayı satıp duğun vs. İcin harcamış. Ailesinin maddi durumu cok ıyı herkesin evi arabası var. Kimsenin maddi problemi yok. Ama bizim oyle değil. Hem kredi borcu. Hem kredi kartı borcları, ustune bir de taşınmazların imarı icin duğun oncesi yine bir miktar kredi cekilmiş. Evlenmeden once bunları ben biliyordum ama eşimin ailesı bilmiyor. Eşim calışıyor ama maaşın ilk gunu ne varsa bitiyor.
Taşınmazların kirasını da biz evlenince guya bize de gondereceklerdi ve bbır şekilde beraber calışıp ustesinden gelecektik. Ben atama bekliyorum. Sınav icin hazırlanıyorum. Korona sureci haliyle kiracılardan kira almama kararı almışlar ailece. Biz yeni evliyiz ve kendileri icin alınan kararı eşim icinde almışlar. Aile bağları cok guclu değil malesef. Evlendiğimden bu yana kv haric toplasak uc kere konuşmuşlulk yok aramızda. İyi misin sağ mısın dıye.
Eşim abilerime saygısızlık edemem vs gibi sebeplerle gelir gider konuşması hic yapmıyor. Bende artk dayanamıyorum. Herkes gulluk gulistanlık yaşıyor. Neden senin adına karar alıyorlar. Neden biraz empati yapmıyorlar. Bu kadar borc kredi varken ustelik biz kiradayız. Bunları neden ailene anlatmıyorsun diyemiyorum. Cok uzuluyor. Ufak tefek takılarım vardı onları verdım bozup taksit odesin. İmkan el vermediği icin de 8 aydır el opmeye gidemiyoruz. Şehirler baya uzak birbirine. Kendi kendime duşun duşun kpss surecim de verimsiz gecti. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Eşimi kırmadan konuşmaya calışıyorum hemen gozleri doluyor. Kıyamıyorum. Cok ıyı bir insan ama işte ailesi cok farklı. Cok uzgunum. Evliliğimin ilk yılı o kadar berbat geciyor ki maddi sıkıntılardan oturu. Ne yapmalıyım bilmiyorum.