Merhaba arkadaşlar, oncelikle herkese iyi akşamlar dilerim.
Bu foruma uye olalı yaklaşık 1,5 yıl olmasına rağmen henuz herhangi bir ticari faaliyetin icerisinde olmadım...Onumuzdeki gunler icerisinde bir kanalımı satışa cıkarmayı, daha ileriki projelerim icinde bazı ozellikleri taşıyan kanal alımı yapmayı duşunuyorum...
Biraz araştırdım ama aklımdaki sorulara tam olarak cevap bulamadım...Benim durumumda olan bazı arkadaşların da bu cevaplardan faydalanabileceğini duşunuyorum...Ozellikle bu konuda tecrubeli arkadaşlardan ricam, Kanal alıp satarken aşağıdaki belirttiğim hususlarda ya da benim aklıma gelmeyen durumlarda nelere dikkat etmeliyiz belirtirseniz sevinirim...
KANAL SATIŞI YAPARKEN
- Kanala talip olan kişilere doğal olarak kanal adı ya da linkini vermemiz gerekiyor diye duşunmekteyim...Bunun yolu bu mudur? Bir sorun yaşarmıyım...(Malum bazı konularda kanalımızı ifşa etmenin sakıncalarından bahsediliyor)
- Satıcı olarak guvenlik acısından oncelikle ucreti talep etmemiz gerekiyor değil mi?
KANAL ALIMI YAPARKEN
- Aldığımız kanal ile ilgili guvenlik acısından neleri değiştirmemiz gerekli (şifre değiştirmek dışında )
- Kanalın daha once ihtar almış olması ( 6 ay sonra ihtarı kalkmış ) ileride kanal icin sorun teşkil eder mi?
Şu an aklıma takılanlar bunlar, konunun gidişatına gore tekrar sorularım olabilir...Şimdiden teşekkurler...
Kanal Alım-Satımda Aklıma Takılanlar
Sıcak Fırsatlar0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- Sıcak Fırsatlar
- Kanal Alım-Satımda Aklıma Takılanlar