Merhaba kızlar. Belki konularımı hatırlayan vardır.
Ben kısaca tek cumle ile ozet geceyim. Benim icin dunya uzerindeki cehennem ne diye sorsalar annem ve kardeşlerimle yaşadığım kotu gunlerdi derim. (Umarım daha kotuleri olmaz)Ayrıntıya boğmak istemiyorum konuyu yorumlarda soruları cevaplandırabilirim. Evleneli 2 yıl oldu bu sure zarfında kimseyle sorun yaşamadım tabi. Sebebi kendimi uzak tutmaktı. Neyse bu sure zarfında sadece aramak icin arıyor konuşup kapatıyordum.
Bu sabah aramış 3 defa uzak bir şehirde yaşıyor. Normalde 3 defa aramaz. Aradım ne oldu dedim kotu birşey yok değil mi dedim. Zaten sesinden sanki dunya başına yıkılmış işte ben hastayım işim allah ’a kalmış doktor ilac verdi işe yaramıyor vs dunya dolusu sıkıntısını dile getirdi. Bu arada bu sorunu 1 aydır var midesi karnı yanıyor birde iştahı yok. Neyse bu 1 aylık sure zarfında iki kardeşim de yanına gitti geldi bayramda da ordaydılar. Oncesinde de gittiler. Baya kaldılar. Anne dedim senin bu şikayetler ne zaman başladı kızlar oradayken niye soylemedin ki seni goturup iyice muayene ettirseydiler ilac serum bağlatsaydılar. İlk soylediği şey ne bileyim demedim işte. Ben de sinirlendim ama sustum. Hayatın onlar icin koşturup kendini heba etmekle gecti bırak onlar da cabalasın dedim. Koca kadınlar yorulacak mıydı dedim. Kıyamıyor yanına gelmişler sadece guler yuz gorsunler istiyor. Sinirlendim yumruk sıktım ama yine de hastadır diye birşey demedim. Kendini toparla biraz guclu ol bende bircok sorunla boğuşuyorum ama psikolojimi sağlam tutmaya zorluyorum dedim. Dıgerlerını de ara konuş akıl akıldan ustundur bakalım ne diyor onlar dedim. Sonra kapattık. Ben binlerce km uzaktayım ve neşesini keyfini paylaşmak icin asla beni aramayan, maddi manevi birikimini her turlu desteğini diğer cocuklarına veren annem koca derdini yukunu omuzuma bırakıyor. Arkadaşlar ben annemin hastalanmasına da beni aramasına da kızmadım insanız kimin ne yaşayacağı bilinmez. Ben sadece bu durumda bile neden diğerlerinin derdi başından aşkın diyerek rahatlarını bozmayıp, doğurmak dışında emek sarf etmediği beni boyle bir yukun altında ezip yine gormezden gelmesine vicdanımı sorgulatmasına kızıyorum. Bilmiyorum anlatamıyorum belki ama oyle işte.