KALAN PİNLİ ADSENSE STOK : 8
Anlaşılan kişiler ;
* Forum dışından 1 kişi
* ***'dan bir kişi
Size hazır kazanc sistemi sunuyoruz, bu hizmeti satın aldığınızda, youtube uzerinden kazanmaya başlayacaksınız, ustelik pinli adsenseniz de olacak. Tamamen kazanc uzerine hazırlanmış, hazır youtube kanallarınız olacak.
Aşağıdaki hizmet spam değildir, videolar ozgun resim ve yazılar ile slayt tarzında oluşturulur ve bu programla yapılır, program ayrıca tarafınızıda verilir.
Hizmet detayları şu şekildedir;
* 1 Adet pini girilmiş adsense hesabı - İcerisinde kesinleşmiş ucretleri bulunan.
* 15 adet telefon onaylı youtube kanalı
* Youtube kanallarının tek bir mail adresine yonlendirilmesi
* Her kanala gunlere bolunmuş şekilde belirli sayıda video
* 1 Aylık ucreti odenmiş vps ve icerisinde kurulmuş video yapma programı, firefox tarayıcı ve eklentileri, ccleaner ve mac adresi değiştirme programı ve nasıl kanal kontrolu yapmanızı oğretecek bir e-book.
Şeklinde tarafınıza teslim edilir.
Tarafınıza teslim ettikten sonra,
15 adet kanalla , aylık 300$ minimum kazanc garanti verilir, 299$ olursa ucret iadesi yapılır.
Hizmet tesliminden sonra, kanallar ile uğraşmanıza gerek yoktur, kendi kendine getiri sağlayacaktır, kanallara hic girmez iseniz, kanallarınız kapanmaz. Olaki kanal kapanır ise, 1 ay icerisinde kapanan kanalı tazeleme, yani yeniden acma garantisi verilir.
Videolar ozgun gibi hazırlandığından teliften korkmanıza gerek kalmayacak.
Ve en az 2 ay sistemin bozulmayacağına, yani 2 ayda minimum 600$ kazanc sağlayacağınıza %100 garanti veriyorum.
* Kanallar ve videolar tamamen ozenle secilmiş kategorileri barındırmakta olup, ingilizcedir.
* Sistem 15 iş gunu icerisinde teslim edilir. ( Sağlam iş yapmak icin )
* Elimizde 10 adet pinli adsense vardır, 10 adet sipariş sonrasında pinli adsense garantisi yoktur.
Sistemin ucreti : 500 TL olup, 300 peşin, 200 iş tesliminde alınır.
Skype kullanmıyorum, telefon numarası : 0506 114 77 15 - email : [email protected]
*** konu linki : http://www.***.net/is-arayanlar/1338...e-sistemi.html
Peki bana nasıl guveneceksiniz ?
Mailden anlaşılacağı uzere, adım Erdi SAĞIR.
2 adet ytpara'da adsense hesabı satışı yaptım.
10 yıllık webmaster gecmişim var.
*** platformunda, Google Fan Webmaster Forum profilimi inceleyip, yaptığım ticaretleri gorebilirsiniz.
Telefonda goruşeceğiz, konuşarak daha cok guvenirsiniz.
1-Neden kendim yapmıyorum da, size boyle hizmet sunuyorum ?
Sebebi nakit sıkıntılarım ve borclarımdır, insan acil nakite ihtiyac duyduğunda birşeyler yapmak istiyor. Anlayışınız icin teşekkur ederim.
2- Hangi şehirde oturuyorsunuz?
İstanbul'da oturuyorum ancak şu an trabzondayım bayramı burada gecireceğim.
3- ***'da bu konuyu neden acmadınız?
Burası sırf youtube kanalı, oncelikle buraya acmayı tercih ettim. Ancak ***'a da konuyu acacağım...
4- Hazırlayacağınız videolar TBM'si yuksek videolar mı olacak?
Videolar'ın tbm'leri yuksektir, secilmiş keywordler.
5- Vereceğiniz adsense hesaplarında daha once spam yapıldı mı?
Adsense garanti durumu şoyle, kanalları adsenseyi vs. tum sistemi size teslim ettik diyelim, teslim aldığınız gibi kalırsa kapanmaz, banlanma vs. bir durum olmaz, tutup da adsense hesabına spam kanal vs. ekleyipte sistemi bozarsanız buna garanti veremeyiz haliyle.