hanımlar tekrardan merabalar yine kafamı kurcalayan ufak bir meseleyi sizlere danışmak istedim. zira hamilelik hormonlarından mıdır bu hassasiyet yoksa haklı beklentiler mi sizlere bırakayım.

5 bucuk aylık hamileyim hamileligim cok sıkıntılı gecti hiper emesis denilen hamilelerin cok azında gorulen bir durum yaşadım şuan bir ilac kullanıyorum ve bu ilacla cok şukur rahatsızlığım geciyor ama ilacı almazsam yine bayağı kotu olabiliyorum (aşırı kusma aşırı halsizlik tansiyon duşukluğu vs.). Zor gunler yaşadık aylarca evde yemek yapamadım eşim dışarda yemek yedi bana da annem getirdi goturdu sağolsun. Kaynanam da yan binada oturmasına ragmen pek bir destek gormedim diyebilirim 1 veya 2 kere yemeğe cağırması dışında (aramızda bir sıkıntı yoktur normalde).
simdi arada bir kaynanam şehir dışına gidiyor 1 haftalığına (yani oteki gelininin yanına ) yan binada oturdukları icin de 2 kaynım ve kayınbabam da akşamları bize geliyorlar yemeğe ve yaşadığım sorun da birinin yedigini biri yemez ortak yedikleri şeyler az. Yemek konusunda sıkıntı yaşıyorum. Şimdi kaynanam şehir dışından dondu eşim yine akşam yemeğine komple cağırmış bizdeyiz bu akşam diye. Ben de biraz bozuldum acıkcası. Zaten kac gun yemek yapmışım biraz duşunsun istiyorum eşim yorulmuştur bugun dinlensin diye. Hamileyim diye hic ince duşuncesi pek yok eskiden nasılsa oyle devam. (Bu arada 2 aydır maas alamadığı icin durumumuz da birazcık sıkıntılı.) Yani eşim niye bu kadar duşuncesiz diye uzuluyorum ama yersiz bir duşunce mi hamilelik hormonlarından mı yoksa beklentim normal mi sizce ona gore kendimi duzelteceğim. He bir de kv min hamile bir kadına guvenip ailesini ona bırakıp gerekli veya gereksiz şehir dışına gitmesi ne kadar doğru orası da rahatsız etmiyor degil acıkcası beni.