Kızlar merhaba ben lisans mezunu 2 cocuk annesiyim(5-2) okul bitince hemen evlendim hic calışma hayatım olmadı. Eşimde yoğun calışıyor nobetleri de oluyor. şimdiye kadar calışmak istedim eşim hic sıcak bakmadı maddi olarak ihtiyacım yok bişeyin eksikliğini de cekmiyorum allaha şukur.
Şimdi bi iş ihtimali var kendi bolumumle alakalı ama benim işiminde nobetleri olabilecek şekilde. Eşim bebek istiyordu bu donemler acıkcası bende duşunuyordum ama 1 yıl sonra gibi. Cocukları tek başıma buyuttum ev işlerinde de binde bir cok zorlanınca yardımcı aldım toplasan 15-20 olmamıştır.
Calışma konusunda emin olamadım hem ev hem iş yapabilirmiyim yada calışmalımıyım maaş ne kadar olacak bilmiyorum cocuklara bakıcı gerekecek aldığım paranın coğu ona mı gider eşim sen nobetteyken ben evde cocuklarla oturamam bakamam dedi zaten kendisi de yoğun calışıyor. Nobetlerin cakışma ihtimali var aileler yanımızda ama surekli bakma gibi bi durum olamaz iki taraf da sağlık acısından ihtimalleri yok. Kafam karıştı ha başvursam da kesin iş benim gibi bi durum yok. Calışıp hem cocuklar hem ev işi beni daha mı fazla yıpratır sosyalleşmek calışmak istemmemdeki tak amac ama sosyalleşmeye calışırken dahamı yıpranırım acaba, eşimin cok gonlu yok şimdiye kadar da hep hayır diyip kapatıyordu ama şuan daha ılımlı gibi ısrar edersem kabul edecek gibi duruyor. Şu an bende değil ama aracım da var işe gitme acısından. Kafam karıştı sizce artıları eksileri neler soylediğim gibi amacım sadece sosyalleşme