Sevgili duyarlı kadın arkadaşlarım,
2.5 yıldır olan bir beraberliğim var. Cok sevdiğim icin bir cok yanlışını affettim, gormezden geldim. Korona yuzunden sık goruşemiyoruz, bana kendini soğutuyorsun dedi. Buluştuk aynı olsak ta daha az mesaj yazar oldu, nadiren arıyor. Gecenlerde bir şeyi konuşurken bana ekran goruntusu attı ve iki kucuk whatsapp simgesi goruluyor ustte. Becerebilirsem resmi ekleyeceğim. Bu o anda 2 farklı whatsapp hesabının acıldığını mı gosteriyor? Bana aynı anda 2 farklı yerden mesaj geldi gibi acıklama yaptı. Lutfen bilenler yazsın. Guveniyorum size kızlar

Edit: Sevgili arkadaşlar, bunu sineye cekip, şuphelenmeme rağmen o gece ayrılmayı beceremeyen ben, dun 3 yıllık ilişkimi bitirmeye mecbur kaldım. Son bi kac gundur sıkıntılıydık. Dun yani Kadir gecesi bana orucluyum başım ağrıyor yatıyorum diye mesaj attı. Saat 21 gibi aradım ilk calışta reddetti ve bana bebeğim yeni yemek yedim cok kotuyum arayıcam soz diye mesaj atıp, telefonunu kapattı. Bunun uzerine evine gittim yoktu yarım saat kapının onunde bekledim geldi ve birbirimize girdik. Hala da ben seni aldatmadım diyor, iftara gittim geldim diyor. Neyseki artık yalanlara kanmıyorum, her yerden engelledim bitti ve ben de bittim. Gururum yerlerde, kendimden nefret ediyorum...