Selam kızlar sizden yardım almaya ihtiyacım var şimdiden yardımcı olan herkese cok teşekkur ederim
Durum şu ki eşimin halasının bir gelini var 9 yıldır bebek sahibi olmak istiyorlar 1 yıldır da tup bebek icin ugraşıyorlar kendisini cok severim gercekten dunya iyisi biri, misafir olmuşlugumuz oturup sohbet etmişligimiz cok var gayet iyi anlaşıyoruz. aslında benimki tam bir problem değil sadece bu durum kendimi kotu hissetmeme sebep oluyor belki yardımı olur diye yazmak istedim. ben şuan 13 haftalık hamileyim hamileligimin başından beri bu duruma elimden geldigi kadar dikkat edip bu ablama kotu hissettirecek şeyler yapmamaya calışıyorum, hic sevmediğim şeydir zaten elinde olanı surekli goze sokan insanlar. bende bu haberi aldıgımdan bu yana hicbir şekilde kendisinin gorup uzulecegi bebek vs anlamlar taşıyan şeyler ne konuştum ne sosyal ortamda paylaştım cunku onu cok iyi anlayabiliyorum benim ailemde de var cocuk sahibi olamayan uzulsun istemiyorum ama kendisi bana soylemesi gereken bişey olsa bile bunu bana degil kv vs soyleyip beni bu şekilde haberdar ediyor sanırım bana msj atarsa ararsa konunun oraya gelmesinden cekiniyor haklıda ben acmasam bile hayırlı olsun vs demek icin kendini bu konuyu acmaya mecbur hissedecek. Sorum şu ben bu ablamla onu incitmeden bu aradaki gerginliği nasıl atarım ilk adımı ben atsam ve hic bu konulara girmeden normal sohbet etsem olur mu yoksa o kendini iyi hissedene ve benimle iletişime gecene kadar sesizligime devam mı etsem