Evlenmeme cok az zaman kaldı ama anneme tahammul edemiyorum artık. Şimdi okuyanlar der ki ya o senin annen falan ama oyle değil işte. Beni bıktırmak icin elinden gelen her şeyi yapıyor. Orneğin misafirliğe gittik birkac gun once nişanlımın konusu acıldı. Nişanlım gelmemişti bayramda ziyaretine yasaktan dolayı ama aradı bayramını kutladı halini hatrını sordu. Annem bunu kabul etmiyor gelmeliydi diyor. Diyorum yasaktı nasıl gelsin gelebilirdi diyor. Gercekten delirticek beni az kaldı. Her şeyde boyle yapıyor ustume o kadar cok geliyor ki bıktım. Duğunune gelmem tek başına duğun yaparsın diyor boyle anne olmaz olsun zaten gelmesin. Ben ceyizimi tek başıma yaptım kimseden destek almadan annemlerin koluma takacakları bileziği bile ben aldım ama hala yaranamıyorum. Neymiş paraları yemişim yemişim şimdide ceyiz yapmışım onlara hicbir faydam yokmuş. Oysa ben okurkende tek başıma okudum hem calıştım hem okudum kimsenin faydası olmadı bana. Kimseden bir şeyde beklemiyorum sadece annelik gorevini yerine getiricek ama onu bile yapmam diyerek kuculuyor gozumde. Zaten şu an duğunler yasak nikah yapıp gitmek istiyorum artık ama evimiz tam olarak hazır değil.