Universitem bitti 22 yaşındayım henuz, bu yıl Kpss sınavına hazırlanıyorum atama icin ve aynı zamanda Ağustosta evleniyorum, nişanlımla aramda 5 yaş var onun bulunduğu şehirde yaşayacağız ilk etapta, nişanlım atama olmazsa tekrar denememi ve aynı zamanda universiteye hazırlanıp hayalim olan bolumu okumamı ilerde icimde kalmaması gerektiğini , uzulmemi istemediğini dile getiriyor her konu da destek sağlıyor, bu durumu ailesine de soylemiş fakat ailesi okumuş zaten ozelde calışsın parasını kazansın hemen cocuk yapmalısınız ,evli insan okula mı gidermiş zaten okumuş, evlilikle okul aynı anda olmaz cocuk olursa hic duşunmuyormusunuz sorumsuzluk yapmayın lafları soylemişler , aşırı derecede demoralize oldum ve uzuldum aynı şeyleri yuzume soyledi bu gun annesi ne diyeceğimi şaşırdım "" atanamazsam hem calışıp hem okuyabilirim bu şekilde evliyken okuyanlar aşırı derece de zorlandılarmı acaba"". ( sorudan cok biraz icinde olduğum durumu paylaşabilmek icin yazdım goruşleriniz icin şimdiden teşekkur ederim)