Merhaba kk, guzel bir gune başlarkeneeeee aklıma takılan şeyi sizinle paylaşmak istedim

Ben karadenizliyim, koyde bir evimiz var ve her yil annem ile birlikte gidiyoruz. Eşimle evli ikinci yazımız ve gecen yıl iki uc gunluğune gittiğimde, cok ozledim burda hicbir şey yapamıyorum sıkıldım falan dedi ucuncu gun beni almaya gelmişti. Yıllık izni yok şu an bu arada, kullandık onu.
Bu yıl yine annemle koye gitmeyi duşunuyoruz. Ama eşim bence bir hafta gidin ya uc gunluğune o yol bile cekilmez

Taaaam ne anlayışlı bir koca beee masallah derken icimdeki şeytan durttu. Lan dedim gecen yıl uc gun duramayan adam bu yıl neden bir hafta gitmem icin bana destek oluyor? Eşime gercekten guvenim tamdır, bir bit yeniği aramıyorum. Fakat yine de ' neden ola ki' diye duşunmeden edemiyorum.

Cunku aynı evin icinde farklı odalarda bile birkac dkdan fazla duramayan, beni yanında el cantası gibi taşımaya bayılan bir adamdır. Sen hayırdır falan dedim ama hic ne olacak sadece soyluyorum dedi. Dahası dun akşam da sordu sizin koy işi ne oldu falan diye. Bu durum beni birazcık duşundurdu. Fikirlerinize ihtiyacım var.