Calışmak İcin Yapılması Gerekenler:
- Video adresinizi gondermeniz gerekmekte, bu konuda guven sorunu yaşıyorsanız benden hizmet alma şansınız bulunmamakta.
- Değerlendirme sonrası eğer kanalınızda, videonuzda yapabileceğim calışmalar var ise calışmalarıma başlamadan once size net komisyon oranları ve aklımdakilerle ilgili bir bilgilendirme yaparım.
- Onaylarsanız calışmaya başlarız.
Ucretler & Komisyon Oranları:
On Calışma ve Calışma Ucreti: 0 TL (Danışmanlık yaptığımda yalnızca kazandırdığım para uzerinden komisyon alırım. Şuanda on calışma icin ya da calışma icin herhangi bir ucret almıyorum. Yani sizin cebinize bir şey girmeden, cebinizden bir şey cıkmayacaktır.)
On Calışma ve Calışma Ucreti Hakkında:
Neden hic ucret talep etmiyorum? Ya da neden partner firmaları gibi yuksek kesintilerden bahsetmiyorum? Cunku kendime guveniyorum. Yapacağım işlemler ile videolarınız sizlere eğer hicbir calışma yapmadan once 1 kazandırıyorsa 2-3+ kazandıracaktır.
Onemli Notlar:
1 - Tum gelirler kanal icin yapılan calışmalar kanal acık olduğu, video icin yapılan calışmalar video acık olduğu surece paylaşılmaktadır.
2 - Ekstra olarak kanalın gelirlerinin katlanması icin gercekleştirilmesi icin bazı ucretli calışmaları (benim gercekleştirmediğim, başka kişilerden alınabilecek) onerebilirim; ancak alınmasını zorunlu tutmam, eğer onerilerimi takip ederseniz kısa surede parasını cıkartır ve geliriniz (haliyle bana duşen komisyon da) artacaktır. Herhangi bir şekilde zorunluluk olmaz. Kısaca cebinizden hicbir şekilde para cıkması icin sizi zorlamam danışmanlık suresi boyunca.
3- Calışmalar yalnızca ozgun kanallar icin yapılmaktadır. Spam kanallar icin ucretsiz, sadece komisyon ile calışma yapmayı şimdilik planlamıyorum. Emekler bir anda yalan olabilir diye duşunduğum icin.
S.S.S
1- Kanal bilgilerini sizlerle paylaşmamız gerekiyor mu?
Herhangi bir şekilde kanal kullanıcı adı, şifresini almıyorum. Bana sadece video linkiniz ya da kanal linkiniz yeterli.
2- Odemeleri size nasıl gercekleştireceğiz?
Siz hangi partner firmasındaysanız ya da adsense ile calışıyorsanız ne zaman para sizin elinize gecer o zaman video ya da kanal kazancını goz onunde bulundurarak danışmanlık ucreti altında odemeyi bize gecersiniz. Karşılığında size danışmanlık faturası kesilecektir.
3- Verdiğiniz garantiler neler?
Kanallarla ilgili hicbir şekilde illegal işlem yapılmamakta (kesinlikle izlenim cekimi ya da abone cekimi yapılmayacaktır!). Bu nedenle kanallara erişimim de olmadığından guvenlik ile ilgili herhangi bir garanti vermiyorum.
Yapılan calışmaların başarı oranıyla ilgili de bir garanti vermiyorum. Sonucta bu işler bir yere kadar tecrube, sonrası şans işi. Ama zaten cebinizden para cıkmayacağından, başaramazsak da kaybedeceğiniz bir şey olmayacak.
Eğer calışmalarımın gercekten hicbir etkisi yoksa ve daha sonra da etkisi olmayacağına emin olursam o zaman anlaşmayı zaten iptal ederim, size bir şey kazandırmadan gelirinizden yuzde almam.
4- Partner ile calışıyorum, problem olur mu?
Hayır. Problem olmaz; ancak benimle uzun sureli calışan arkadaşların partnere pek ihtiyacı da olmayacaktır

5- Yaptığınız calışmaları raporlayacak mısınız?
Genelde bilgi vereceğim yaptığım şeyleri calıştığımız arkadaşlara. Bazı raporlar da sunulacaktır.
İletişim:
Yalnızca YTPara uyeleriyle calışmayı duşunduğum icin ilk iletişim icin PM istemeniz ya da gondermeniz yeterli.
İş Alımı: Şu an kapalı; ancak destek verebilirim bilgilendirme hkk.