yaşadığımın stresli donem sonrasında once ciddi oranda başlayan sac dokulmem ve onu izleyen cilt problemlerime(lekelenme, beyaz noktalar, sivilceler) en son tum yuzumum tuylenmesi de eklendi, kendimi o kadar uzmuş ve strese sokmuşum ki vucudumun kimyası bozuldu resmen...
yuzumdeki ayva tuylerin uzayıp neredeyse sakal kıvamına gelmesine dayanamadığım icin tum yuzumu sir agda ile aldırdım cunku artık sokağa bile cıkmak istemiyordum o şekilde...
dahiliye uzmanına gittim kendisi 4 ay gerci kasıma girdik 5 ay once sac dokulmem sebebiyle tahlillerimi yaptırdığım doktorumdur yine tahliller yazdı , sonucunda serbest t4 değerimin yukseldiği ama ust sınırı gecmemiş ve total testosteronumun da yine ust sınıra yaklaştığı sonucu ortaya cıktı gerci ona gore bunda bir sorun yok sacımda varmış yuzumde kıl da yokmuş allah bilir ben burnumud beğemiyormuşum gibi gereksiz yorumlarda yaptı (burda kendisinin ekrandan başını kaldırıp yuzumu incelemediğinide belirtmek isterim) beni endokrinoloji bolumune ve alerji bolumune sevk etti, ben daha onceden kadın hastalıkları bolumune de randevu almıştım ona gittiğimde rahimde 2.5 cmlik bir miyom olduğunu soyledi ve hormon değerlerime bakılması icin adetimin ucuncu gunu gelmem gerektiğini soyledi,perşembe gunu alerji bolumune gideceğim endokrinoloji bolumune 18inde gideceğim hormonlarım icinde adet olmayı bekliyorum
beni cok yıpratan bir işte 3 ay calışmamın sonucunda o kadar stres yuklenmişim ki resmen butun vucudum alt ust oldu, şu an işsizim iş arıyorum bir yandan ama inanıyorum bu bir donem , sivilcelerimin ve kıllanmanın sebebi ortaya cıkacak bir tedavi goreceğim ve daha iyi duruma geleceğim kendimi motive etmeye calışıyorum , svilceyle sac dokulmesiyle bir şekilde baş ediyordum da yuzumdeki kıllanma bei resmen cokertti her yerdeler sakallarım var resmen buna cok uzuluyorum ama biliyorum uzulmek beni daha kotu edecek
sadece icimi dokmek istedim ara sıra yazıyorum ben boyle