Anlattığım yontemde imleme calışması yapmıyorum.Zaten youtube bunu kendisi hallediyor.Ama isteyen arkadaşlar yapabilir.Ben size anlattığım yontemde sabırlı olduğunuzda ve duzenli devam ettiğinizde sabit kazanca gidecek yolu veriyorum.Anlattığım yontem uygulandığında sizde bu resimdeki gibi kazanabilirsiniz.İşte hesap goruntulerim.

Siz benim kadar kazanamayabilirsiniz yada cok daha fazlasını da kazanabilirsiniz.Ancak her durumda aylık en aşağı 600-700 dolar arası kazanırsınız.İnternette kazanılan bilgiler cok değerlidir. Adeta altın bulmuş gibi saklanır. Satıldığı zamanda yuksek fiyatlara verilir.Oysa siz buna cok cuzi miktara sadece 15 TL ye sahip olabilirsiniz. Herkes rahatlıkla ulaşabilsin ve bu forumun uyelerine ayrıcalık olsun diye fiyat cok duşuk tutulmuştur.
Bu kitap Youtube ile benim gibi 4 haneli kazanan arkadaşlar icin değil daha cok yeni başlayanlar,oğrenciler , ek gelir isteyenler icin hazırlanmıştır.Kısa sureliğine bu kitap sizlere sunulacak daha sonrasında sunulmayacaktır. Almak isteyen arkadaşlara PM yoluyla bilgiler gonderilir.
Kitap Ucreti : 15 TL ( Pazarlık ve indirim soz konusu değildir )
Odeme : Sadece Vakıfbank hesabı ( Paypal,bilyoner kesinlikle kabul etmiyorum)
NOT : Kitabı isteyen arkadaşlara pm yoluyla geri donuş yapılacaktır.