Hayatım boyunca hep boyleydim ben. Haklı bile olayım alttan alan hatta ozur dileyen oldum hep. Okullar kapandığından beri cocuklarla dışarı cıkmışlığım 3u 5 i gecmez. Bugun cocuk izninden dolayı ilk defa cıktık ve ben buyuk oğlum cok istediği icin cocuklarımı hamburgerciye goturdum. Sipariş verdigimde iceride sıra bekleyen 5-6 kışı varken bu sayı biz beklerken birden artmaya başladı. Ben de kalabalıkta durmayalım diye dışarı cıkıp cocukları kapı onunde bekletip paketi almaya iceri girdim. Bir baktım geniş koridorda neredeyse 15 20 kişi dip dibe. Diğer ince koridorda da bir bayan var sadece. Ve hazırlanan pakedim de o koridorun hemen karşısı. Malum tek bir bayanın olduğu yeri sectim. Bayanın yanından gecerken yan dondum ama dirseğin hafif temas etti. ''Kadın neden mesafeni korumuyorsun bana temas ettin. Dedi. Ben de diğer taraf cok daha kalabalık o yuzden kusura bakmayın'' dedim. Kadın yine aynı şeyleri tekrarladı ve ben cikarken bir daha ozur dileyip durumu izah etmeye calıştım. Son saniye kadın bana yuzunu cevirdi ve ben de oradan cıktım. Ama o kadar uzuldum ki. Haklı olduğum halde kendimi bu kadar ezip kadını daha da cesaretlendirdim. Ben kendimi bile savunamazken cocuklarıma her zaman dik durmalarını nasıl oğreteceğim?