Yine mi sen der gibisiniz hanımlar.Belki ilişkimin cok kotu olduğunu duşuneceksiniz ama tek konu actığım alan ilişkim ve guzel bir ilişkim vardı birkac saygısızlığı saymazsak.İcinizden laf sayabilirsiniz ama dua etmeniz beni daha mutlu eder.6 yıllık birlikteliğim var.Biliyorsunuz hukuk mezunuyum hakimlik sınavına girdim ve kazandım mulakatları bekliyorum.Lutfen konumla ileride bu mesleği senin gibiler mi yapacak demeyin beni değil ilişkimi biliyorsunuz.Bugun 13. Gun oldu erkek arkadaşımla konuşmamamızın uzerine.Diğer defalar veda mesajı yazıyordum ayrılırsak veda etmiş olalım diye ancak bu defa iyi geceler mesajlarıyla 13 gundur konuşmuyoruz.Neden bana gore cok basit attığım bir mesajı yanlış anladı ve parladı.Bunun sonucuna katlanacaksın fedi ve yazmıyor bende yazmadım.Gurursuz yada gucsuz biri olduğumu duşunmuyorum ama sevgi denilen şey bazen elimi kolumu bağlıyor.Seven 13 gun dayanabilir mi?Belki ayrıldık haberim yok.Bu arada durumlarıma kesinlikle bakmıyor kendisi o bir durum atınca -ki 13 gun boyunda sadece bir adet attı-hemen atlayıp bakıyorum ama o bakmıyor.Numaramı sildiğini duşunuyordum ancak gecen attığı durumu gordum.Canım acıyor kızlar.Yıllardır beklediğim olmuştu polisliği kazandı kendisi.Tam isteme,nişan derken boyle bir olay yaşadık.Bu kez bitti galiba.Ama cok farklıyım ilk defa bu kadar uzgun ve gucsuz hissediyorum kendimi.Seven boyle yapmaz diye teselli ediyorum.Tavsiyelerinize,guzel dille uyarılarınıza cok ihtiyacım var.Napayım sizce?Bittiğini kabullenip yoluma bakmak istiyorum ama olmuyor.Hayatımda ilk defa bu kadar ağladım sanırım.Canımdan bişey kopuyor sanki.Bu dert değil diyeceksiniz biliyorum ama herkes farklı yaşıyor bişeyleri işte..En sevdiğim şey deniz ve kac gundur deniz kenarına gidiyorum ancak bişey anlamıyorum.İcimdr cok cok buyuk bir boşluk ve acı var.Onu kaybetmek istemiyorum ancak mesaj atmak istemiyorum 2-3 ay oncede tartışmıştık 13 gun konuşmamıştık ben mesaj atmıştım yine ancak şuan beni terslerle kaldıramam..