Kendi geliştirdiğim bir yontemi bu ay ki odemeleri karşılayamadığım icin 10 arkadaşa ucreti karşılığında oğretme kararı aldım
Ps. 11k olan odememin bir kısmı acık kaldı o yuzden kazanmıyorsun diyen arkadaşlara cevabım bu olsun

Bu Yontem ile Hd Bir şekilde film dizi aklınıza gelebilecek her turlu iceriği youtube sunucularına yuklemeniz mumkun

Bu işlemler icin sadece 10 kişi ile calışacağım bu kişiler isteyenler arasından secilecektir.

%100 olarak her video tek bir yontem ile geciyor mu sorusunada cevap veriyorum %98 oranda başarılı olduk

daha once forumda yuklediğim videoları gosterdiğim bir kac arkadaşımız var onlar gerekli olursa konuya yorum yazabilir

yuklediğim ornek bir videoyu arkadaşlarla anlaştıkdan sonra gostereceğim herkezin gormesini gerektirecek bir durum yok

sonradan engel gelme durumu şuana kadar yaşamadım yaklaşık 2 aydır bu yontemi kullanıyorum

Durumun ozeti bu arkadaşlar

Hizmet ile ilgilenmeyip baltalama mucadelesi verecek arkadaşlar yonetime bildirilecektir.
Not. Yontemi sadece bu ay yapmam gereken 11k odemenin acık kısmı olduğu icin yapıyorum kafanızda oluşan sorulara cevap olsun diye not duştum