'Ben 21yasinda bir kizim' Ablam iri ve kilolu olduğu icin şiddet goruyorum annemin gucu yetmiyor evde bana gucu yettiği icin her yeri pis bırakıyor surekli annemi borca sokuyor biz temizlemek zorunda kalıyoruz eve erkek getiriyor surekli yemek yiyip etrafı mahvedip gezmeye gidiyorlar sifonu bile cekmekden aciz annem hep borc cekmek zorunda kalıyor onun harcamaları yuzunden evde en buyuk oda ona ait herşeyin en pahalısıni o kullanıyor yaşı 25 evden gitmiyor pislik gibi davrandığı icin kimseyle evlenip gitmiyorda evden okulunu uzatıp duruyor hicbir turlu kurtulamiyoruz anneme evdekilere etmediği hakaret yok annem evden kovuyor gitmiyor akrabaları arayıp annemi rezil ediyor hayatimi kabusa ceviriyor herşeyi duzene koyuyoruz onun yuzunden yine bizim işkence cekmemiz iş yapmamizdan zevk alıyor resmen okulum daha bitmedi işe başlayıp ayrı eve de cıkamıyorum boyle bişey yaşayan var mı boyle ablasi kardeşi olan dayanamıyorum artik
+Sağolun kızlar ilginiz icin inşallah okulumu bitirip annemide alıp gitmeyi duşunuyorum babamda boyleydi doverdi bizi annem boşandı şimdide ablamdan cekiyoruz