Şimdi yanlış mı yapmışım hic bilmiyorum 2 aylık bir ilişkim vardı, bana telefonda mesajlasmayı cok sevmediğini soyleyerek başladı daha cok telefonda konuşuyorduk en baştan buluşup vakit gecirdikce guzel zamanlarımız oldu ama ilk zaman olmasına rağmen ailemle senin hakkında olumlu seyler konusuyoruz diyordu surekli 3-4 saat boyle ne konuşabilirlerdi? bi gun beni annesiyle tanıştırmak istediğini soyledi daha bir ay olmasına rağmen daha erken olduğunu soyledim gitmedim o zaman bi tavırlı davranmaya daha az konuşmaya başladı ben de gittim goruştum kahve ictim kadın ilk defa tanıştırdığı kişi olduğunu soyledi o da cok heycanlıydı.Benle evlenmek istiyordu evlilik hakkında konuşuyordu hep.Sonrasında icimde hep bi eksiklik vardı zaten tam ne olduğunu cozemiyordum en başta beni beğenen adam 15-20 gundur surekli şakayla karışık eleştirmeye başladı kilo mu versen belin daha mi ince olsa vs.. annem evlendiğinde 48 kiloymuş.Boyum 168 kilom 60 bu arada, sonra buluşmak istiyorduk annesi buluşma tarihimize kadar karışıyordu evde telefonla konuşup cok sık aramıyordu beni artık mesaj atıyordu surekli ama bulustuğumuzda annesi yanındayken bazen benimle konusuyordu nasılsın demek icin, daha sonra bir hafta once benim kullanmadığım bi sosyal ağı adıma acılmış arkadaşı atmış ona ve benim haberim yok soğuk yapmaya başlayınca oğrendim zorla ona durumu acıkladım bana ait olmadığını dort gun hic arayıp sormadı beni arayınca da hicbir şey yokmuş gibi davranıp musait değilim diye geciştirdi bende en sonunda sabah saatlerce online gorunce dayanamadım ve ayrıldım bi aradı etti sonra sen bilirsin dedi, ertesi gun uc defa aradı en sonunda actım goruşmek istediğini soyledi sonra arıycam ben seni diyip kapattı. iki gun sonra da ben goruşmeyi talep ettim tamam dedim gelmedi, birde beş vakit namaz kılan vs bi insan ama her lafta annesi.. kendime bunu yediremiyorum sabırsız mı davrandım diye duşunuyorum hep?