Merhabalar,

1 senelik evliyim başka bir şehre gelin geldim. kv ile ayrı yaşıyoruz ama her gun 2-3 saat bazen daha fazla birlikte vakit geciyoruz. gun gectikce negatifliği beni daha cok rahatsız ediyor. aslında aramız iyi bana karşı. zaman zaman hafif kıskanmalarını seziyorum ama zarar verici boyutta asla değil. eşim tek cocuk olduğu icin anlayış gosteriyorum. kimselere guveni yok, herkes kotu, herkes nazarcı, herkes bizim kotuluğumuzu istiyor... iş yerimizde gecen olaylara bile mudahale etme cabası var. onunla konuşma bunun elinden bir şey yeme bana anlamsız geliyor. gecen hafta tatildeydik eşimle gayet rahattık. cumartesi gece geldik gelir gelmez uğradık hemen oyle oldu kp bana boyle dedi anlatmaya başladı. ben sıkılıyorum ama eşim etkisi altında kalıyor bunların stres ve gergin bir adam olabiliyor. kv doktora gidiyor doktor ilac veriyor sonra yok ilaclar zararlıymış icini okudun mu yararından cok zararı var diyip anlatıyor da anlatıyor sonrasında da kotulemelerle birlikte o ilaclar kullanılmıyor. hastalıklar devam ama beni en cok rahatsız eden kısım da 15 aylık evli olmamıza rağmen hala eşimin eskiden goruştuğu kızları bana anlatması. onunla goruştu boyle oldu. diğeri pek bir havalıydı gibi. bende her seferinde aman iyi ki olmamış da ben almışım diyorum konuyu geciştiriyorum ama her hafta mutlaka konu icinde geciliyor artık bende rahatsızlık duyar belki diye ee o kız niye olmadı ki diye soruyorum o da anlatıyor dert etmiyor bir iki de ben eşime anlattım eski erkek arkadaşım diye ondan da rahatsız olmadı kv ile daha az goruşmek icin spora yazıldım ne kadar cozum olacak bilmiyorum bakalım artık. sizler bu konu da bana ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsiniz. merakla bekliyorum. teşekkurler şimdiden.