Babamla ilgili cogu kez konu actım. Belki nasıl bir insan oldugunu hatırlarsınız.Bugun cidden akşama kadar birşeyim yoktu..Akşam eve geldi gene bize kızdı. Sebebi de şu; kardeşimin eşi hamileydi 2 3 haftalık. Cocugu duşmuş. Babam sizin yuzunuzden diyor. Bize cok yakın oturuyor. Biz gidip gelmiyoruz. O da surekli annesine ablasına gidiyor.Neymiş sahip cıkmamışız cocuk duşmuş. Bu arada annesine falan arabayla gidiyor. Ordada birşey yapmıyor.Zaten calışmıyor. Bize kızdı bayaa babam. Ondan cidden nefret ediyorum. Bazıları gene atandır diyecekler ama kendimi kescem cenesinden bıktım o derece. 3 ay sonra evleneceğim inşallah. Onunla uzun sure goruşmek istemiyorum. Gelecek ay ev arayacağız.Ben ev tuttugımuzu ona soylemeyecegim. Cunku evimi de gostermeyecegim. Zaten bi tv bi yatak alcak. Onu da adresi veririm onla bi alakası olmayacaj. Zaten ilgisiz sorumsuz bi insan. Kendine bir kadın bulmuş. Ona gidiyor, onda kalıyor. İcip icip huzursuzluk cıkarıyor. Akrabalar da atandır atan diyor. Cok doldum cidden