Oncelikle simdiden ozur dilerim Turkce pek iyi degil almanyada yaşıyorum.
merhabalar arkadaşlar
Annem benim piskolojimi bozdu artik ne kadar umursamasamda bir Zaman Sonra beynimde bir yer aldi. Her gun her şeye bağırıp cağırıyor ve ne yaparsam yapim mutlu edemiyorum. Ev işlerinde hergun yardim ediyorum, Evi supuruyorum toz alıyorum ve bunları artık hor gormeye başladı yok yaptığım şeyler iş değilmişde okadar yaptığı işlerden sonra bunlarıda yaparmışta. Ben hergun Makyaj yapan bir kizim cunku cok seviyorum ve bana hergun kufur ediyor foto cekiliyormuşum kimlere yolluyormuşum telefonumda neler yapıyormuşum felan. Fotograf cekildigimde kendim kendime cekiliyorum ve kimseye yollamiyorum. Fazla dışarı cikmazligimda yoktur, ama her bağırdığında bana or*sbu diyor, s*rtuk, ve daha cok seyler. Bunlari hergun yaşamak zorundayım normal bir soru sorduğumda hemen bağırır herşeyı makyajıma, temizliğe bağlar. Normal konusamam onunla konuşursam 2 dakika sonra eski haline donuşuyor ağzından cıkanlar birtek temizlik, kufur, şikayet
Allah rızası icin bir bildiğiniz dua varsa veya başka oneriniz lutfen yardımcı olun.