Arkadaşlar en ince detaya kadar anlatmak istiyorum tam anlamanız icin biraz uzun olacak en başından en detayından beri anlatıcam. Ben 6 aylık evliyim eşim cok yakışıklı 22 yaşında 1.94 boyu var, yunus polisi yani her kadının ortalama istice bir erkek (yorumda abartıyo demissiniz yalan soyliyecek halim yok yardımcı olacaksanız yazın lutfen, kıskanıp sataşacaksanız yazmayın hicbirşey) butun ilgi onun uzerinde carşıda liseli genc kızlar falan fotoğraf cektirmek istiyor hep kadınlar bakarak guluyorlar ona falan resmen goren birdaha bakıyor.
Ama ben eşime guveniyorum bu gune kadar bir tane bile sevgili yapmamış bilerek evleneceği kadına saklamış kendini o huyuna bayıldım zaten ben aşık olduğumda ona soylediğimde umursamamıştı bile sonra facebook'dan okuduğumm liseye bakmış o lisede eskiden benim zamanımda okuyan oğrencilere mesaj atıp benim nası biri oldumu falan sormuş. Ben lisede ice kapanık biriydim benimde eşimden once hic sevgilim olmamıştı. Bunu oğrenince geldi bana soyledi ve sevgili olduk 10 ay sonrada nişanlandık. Eşim kucuklukten beğri kafasına bir model koymuş oyle biriyle evlenicem diye kısa boylu, sarışın, beyaz tenli, siyah gozlu ve guzellikten ziyade tatlı olan icekapanık bir kızla evleneceğini hayal etmiş hep ki zaten bunlar benim ozelliklerim o yuzden secmiş beni.
Ama şoyle bir sorunum var benim bir kız kardeşim var benden 3 yaş kucuk ve benim aynım resmen ama hareketleri falan daha cocuksu ve delikafalı boyle evde şebeklikler falan yapıyor. İşin kotu olan kısmıda bu benim kocamda evleneceği kişiyi hep oyle hayal etmiş ama bende o ozellik yok normal bir kadınım. Asıl konuya gelelim kız kardeşim İzmir'de Universite kazandı 1 ay once dedim gel bizde kal eve para verme boşuna. 1 aydır bizde kalıyor.
Bana sormuştu işte Yiğit eniştemle nasıl tanıştınız falan diye ben dedim o beni secti boyle boyle bir kız kafasında varmış zaten kucuklukten beri dedim. Kocam tanımadığı kişilere karşı 0 toleransdır cok gaddardır kafası kırık zaten biraz ama sevdiklerine yakınlarına karşı ciceğe yaklaşır gibi yaklarış ve cok komiktir şakalar falan cok eğlenceli biridir kardeşimde son zamanlarda şebeklikler yapmaya eşimi guldurmeye falan başladı ama hic kotuye yormadım. Eşim bana karşı cok romantiktir sabah uyanınca yatakta yarım saat oper koklar beni. Birgun eşim kardeşim ve ben film izliyorduk oturma odasında kocamla ben yatakda uzanıyorduk icice ama cinsel birşey yapmıyorduk sadece izliyorduk kardeşimde yan koltuktaydı eşim benim boynumu koklamayı cok sever bebek gibi kokuyosun der hep. Yine boynumu kokluyordu eşim. Dikkatimi cekti kardeşim tırnaklarını yiyerek gozunu acmış bize bakıyordu goz ucuyla gordum ama heralde dalıp gitmiştir diye duşunmuştum hic aklımda kotu birşey gecmedi.
Sonra kardeşim eşim hakkında cok şey sormaya başladı o karakola gittiği zamanlar. Bende saf gibi anlattım herşeyi hic aklıma kotu birşey gelmedi kardeşim sonucta. Sonra kardeşimin tavırları değişmeye başladı boyle daha tatlı hareketler komiklikler şaklabanlıklar yapmaya başladı kocamın oyle şeyleri sevdiğini oğrenince. Eşim internetten komik videolar izler hep.kardeşimde yanında izlemeye gidiyor her seferinde boyle videodaki olan şeyleri taklit ediyor eşimi gulduruyor ben eşimle yakınlaşınca araya laf sokuyor eşimin dikkatini dağıtıyordu. Sabah erken uyanıp bizide uyandırıyodu akşamlarıda habire su icmeye kalkıyordu şimdi anladım galiba bizim eşimle birlikte olmamızı engellemek icin yapıyor galiba bunu.
Bu cuma akşamı başım ağrıyor dedim kardeşim bana ağrı kesici diye hap verdi ben uyuyakaldım. Bilerek antidepresan vermiş ben uyuynca eşim gelmeden yemek falan hazırlamış ona birlikte film izlemişler sonra eşim yanıma gelip yatmış bende erken uyuduğum icin erken kalktım saat sabah 5 gibi falan kardeşimin kaldığı odaya gittim uyumuşmu diye bakmak icin bazen uyumuyor telefonla uğraşıyor ne goreyim şok oldum eşimin polis uniformasını almış sarılmış onla yatmış uyumuş yuzu guluyordu resmen uyurken nasıl sarılmış.benim gozum falan karardı tuvalette ağladım bir saat boyunca sonra icerden ses geldi cıktım baktım kardeşim alarm kurmuş sabaha uniformayı yerine koymuş tekrar yatmış bu sefer daha kotu oldum ben on dakka sonra eşim uyandı erken devriyesi varmış. Ben hicbirşey diyemedim kardeşimede eşimede zaten eşim o gozle bakmaz asla kardeşime. Eşim gidince dedim niye antidepresan verdin yalnışlıkla vermişim dedi. Birşey demedim daha doğrusu diyemedim laflar boğazımda duğumlendi cok kotu oldum sarhoş gibi zaman su gibi aktı gecti akşam oldu eşim geldi devriyeden. o kafayla makarna yaptım uğraştırmasın diye kardeşim dedi abla sabahtan beri yorgun adam sen makarnamı yaptın dedi bana eşimin yanında ama oyle bir tonladıkı resmen icim yandı evet diyebildim sadece.Kardeşim tebessum etti .dedi ben olsam dokturmuştum şimdi dedi. Birşey diyemedim yemeğimizi yedik ben pek yiyemedim zaten iceri gecti bunlar televizyona ben mutfakta ağladım biraz sonra bende iceri gectim baktım kardeşim boyle şakalar maymunluklar yapıyor eşimle kanıra kanıra guluyorlar ama eşim arkadaşca yaklaşıyor anlıyorum.
Kardeşim boyle cak falan yapıyor el cakıyorlar birbirlerine komik birşey yapınca. Eşim anime izlemeyi seviyordu bu kucukkenki olan japon cizgi filmleri pikacu falan gibi. Kardeşim animenin ne olduğunu bile bilmezdi. Gecen sabah eşim evde yokken kardeşim kendi telefonuyla uğraşıyordu.baya dalmış bende dedim bi versene benimkinin şarjı bitti birşeye bakıcam.verdi telefonu gecmişe baktım.bu internete kocamın izlediği animenin ismini yazmış birkac bolumunu izlemiş ben anladım yine kotu oldum verdim telefonu kapatıp. Akşama kadar bekledim sessiz sessiz akşam eşim eve geldi yemek yedik iceri gectik yine uzandık eşimle.bilerek eşime yakınlaştım boyle opup kokladım kardeşim boyle eşimin dikkatini bozucak şeyler yapmaya başladı enişte biliyonmu senin izledin animeyi bende izliyorum falan dedi.Şu bolumu izledimi gibisinden bir şeyler konuştular anlamadım tam olarak. eşimin dikkatini cekti bunlar birlikte telefonda anime izlemeye başladılar oturarak.kardeşim dedi boynum ağrıdı. eşimde dedi uzat omzuma kafanı.bu başını omzuna uzattı ama nasıl gozleri parladı huzurla doldu resmen.ben deliye dondum kocama soylemeye karar verdim o gun kardeşimi uniformayla yatarken gorduğumu fakat yapamadım hicbirşey diyemedim. aklıma onu soyledikten sonra evde oluşacak ortam aklıma geldi.
o gunden beri cok kotuyum kardeşim beni ezicek şeyler soyluyor dun akşam bana abla ikiz gibiyiz ama ben senin daha eğlenceli versiyonunum dedi guldu falan şakayla karışık. Bana artık tak etti birikmiştim kac gundur. o zaman beni boşasın senle evlensin dedim bağırarak sinirli bir şekilde.kardeşim abla ne diyorsun dedi boyle yuzunu buruşturdu ağlamaya başladı eşim kardeşimle cok yakın arkadaş gibi olmuştu. bana patladı oda. aslı ne diyosun sen dedi bağırarak. kardeşim odasına gitti kapıyı carptı yalandan birşeyler yaptı .eşim bana bağırdı sen ne duşunuyorsun senden beklemezdim bunu gibisinden cumleler kurdu.eşim ciddi olunca cok korkutucu oluyor bende o baskıyla ağlayarak kardeşim bizi kıskanıyor sorunlu biriydi kucukkende dedim sadece bu kelime cıktı ağzımdan.başka birşey diyemedim zaten. kardeşim bavulunu toplamış odadan cıktı yiğit koşturdu gitti kolundan tuttu eğildi konuştu boyle iceri gitti konuştu sonra kardeşimin yuzunu yıkadı gidip.ben hala ağlıyodum icerde camdan dışarı bakarak.geldi yanıma neden boyle birşey yaptın bilmiyorum ama birdaha aynısı olursa sonucu farklı olur dedi zorla ozur dilettirdi benden.kardeşim onemli değil falan dedi optu beni ama resmen yiğite oynadı orda.
Akşam yatakta eşime yaklaştım.sert bi bakış attı sonra yattı uyudu. Sabaha kadar uyuyamadım sabah eşim işe gidince kardeşime uniformayla yattığını gorduğumu soyledim o zaten ordaymış sabah uyanınca farkettim yerine koydum dedi bende yerini nerden biliyordun peki dedim bağırdı abla sen delirdin galiba cok can sıkıcı olmaya başladın dedi. Akşam olmasını bekledim yemeğimizi yedik iceri gittim ama bugun bende neşeli komik davrandım kardeşim gozlerini fal taşı gibi actı kıskandı resmen gorebildim onu akşam olunca gittik yatağımıza ben uyuyamadım internete yazdım kardeşim eşimden hoşlanıyo diye bu site cıktı bir iki şey gordum yardımcı olmuşlar bende uye oldum yazdım lufen allah peygamber kuran aşkına yalvarırım yardımcı olun ne yapacağım ben artık eşimle kardeşim karı koca gibi ben istenmiyor gibiyim lutfen yardım edin yalvarıyorum size allah icin ne yapıcam ben kardeşimle eşim allah korusun cinsel birşey yaparsa arkadaşlar allah aşkına yardım edin bana napıcam ben lutfen yardım edin bana
Arkadaşlar fake yada hikaye falan yazcaksanız allah belanızı versin bi kaşık suda boğulun yazmadan hicbişey kapayın konuyu sadece sinirlerimi icimi daha kotu yapıyorsunuz. Nasıl bi yardımlasma sitesi bu ya dersinizi yazdık gelen giden hakeret ediyor şaf sokuyor eğleniyor. İcinde iyi niyet olanlar yardım ediyor onlara tesekkur ederim diğer yılanlsr yazmasın bile sinirden kendimi yolucam simdi
Arkadaslar tesekkurler herşey icin nasıl kaldırıcam bu konuyu yardımcı oldunuz sağolun. Teyzemi arayıp anlattım o anneme anlatıcak gidip annem telefonda bu kadar uzun sey anlamaz. Esimlede anlastık inandı artık bana bizimde bir iki hatamız var esimle ama ne bilelim yeni evliyiz daha kardesimi universite yurduna gondericez tesekkurler herşey icin. inanmayan arkadaşlarda umrumda değilsiniz canlarım he evet yazarım ben roman yazdım buraya