Bugun neredeyse coğumuzun gorduğu bir haber vardı. Kız cocuğu ayakkabı almadı diye merdivenden annesini duşurmuş diye. Video da ise ayakkabı kelimesi gecmedi bambaşka bir mevzuydu sanki olay. Neyse her ne sebeple olursa olsun yeryuzunde hicbir canlıya şiddet uygulanmamalı. Ben şiddete karşıyım genel olarak. Kınıyorum ! Anneler candır melektirlere girmeyeceğim. Cunku her anne can melek olmuyor maalesef. Peki bu psikolojik sorunları olduğunu duşunduğum insanın hayvani bir icgudu ile tepki gostermesini haklı cıkarır mı ? Bence cıkarmaz..
Twitter da #anneyekalkanellerkırılsın diye gundem oldu. Neyse sorum şu: “sizce hatalı sadece kız cocuğu mu yoksa bu psikolojiye suruklenmesinde ailesinin annesinin bir katkısı var mıdır ?” Bu kadar hırcın psikolojik ruhsal sorunları olduğu apacık belli olan kızı tedavi ettirmede yanlış yol izlenmiş olma ihtimali, davranışlarıyla daha cok bozulmasına sebep olmuş olabilmeleri ihtimali var midir ?
Not: Anneyi merdivenden duşurmesinden bağımsız olarak cevap verirseniz sevinirim. Objektif yorumlarınızı merak ettim.