Merhaba kızlar,

daha once burda iki kez konu acmıştım, 3 aylık ilişkimde erkek arkadaşımın sıkıntıları olduğunu bahane ederek benimle goruşmeyi azaltmasıyla alakalı. Ortak arkadaşlarımıza yasemingiller benim icin cok değerli, sadece cok stresliyim bu ara deyip bana haftalarca yazmadı. Bende ona yazmadım, hatta kapatmıştım o defteri ve haftalar sonra beni arayıp banada ortak arkadaşlara soylediğinin aynısını soyledi ve bekle ben herşeyi yoluna koyacağım, seni kaybetmek istemiyorum, lutfen biraz daha sabret hepsini cozeceğim ve seni arayacağım dedi. Sakın başkası olduğu duşuncesi de gelmesin aklına dedi (benimle aynı anda tanıştığı bi kız var ve bu kız ara ara yazıyormuş ona) ben durust olayım o kız hala yazıyor, beni arıyor ama benim onunla işim olmaz, hatta seni biliyor, sen sakın kendini uzme boyle şeyleri duşunup dedi ve kapattık. Uzerinden tekrar haftalar gecti ve bizim haftalardır tek bir iletişimimiz bile olmadı. Numaram hala duruyor onda, durumlarıma bakıyor arada. Ve ben oğrendim ki; bu bahsettiğim kızla zaten benimle goruşmeye başladığından beridir goruşuyormuş. Kızın sosyal medyada paylaştığı şeylerden oğrendim bunu ve meğer bana ve ortak arkadaşlara cok yoğun olduğunu soylerken o kızlaymış, ustelik kızı kotulediği halde. Hazmedemiyorum kızlar, aptal yerine koyulmuş olmayı, beni yedekte bekletip hala onu beklediğimi sanmasını kaldıramıyorum. Ağzıma geleni saymak istiyorum ama bu yalnızca beni kucuk duşurur ne desem icin soğumayacak biliyorum. Oyle pişman olsun isterdim ki; bide durustluk abidesi tavırları, ben ona sitem ederken beni suclamaları ve benim ondan başkasımı var diye şuphelenip sucladığım icin ozur dilemelerim. Aklımı oynatacağım ya, madem onunla olacaktı ki ben kac kere dedim bak biz henuz cok yeniyiz aklında biri varsa bunu yapma, ne o kıza yap bunu ne de bana dediğimde bana sacmalıyormuşum gibi tavır takınması. Neden bana haftalar sonra seni kaybetmek istemiyorum yazıyor, onunla mutluysan neden beni de yedeğe alıyorsun a şerefsiz demek isterdim! Cok kotuyum, tek tesellim gercek yuzunu erkenden gormuş olmam.