Kızlar cok sinirlendim hatta ağlamamak icin zor sıkıyorum kendimi. Ben işyerinde orta kademe yoneticiyim ve başka şehirdeyim yalnızım cok olmadı, birkac ay oldu. Ofiste bir caycı var iyi bir insan, şehre dair birşey sorarsan yardımcı olur, Guleryuzlu vs. bir insan. Neyse bu kişi organizasyoncudur da aynı zamanda, gecen dışardan yemek soyledi. Ben de diğer yonetici arkadaşımın odasındaydım geldi sordu, ben isterim dedim ve yemek geldi, cok da hoşuma gitti bunu da soyledim. Peki sonra noldu? Bu kişi bugun tekrar yemek soyledi, sesini duydum "yemek soyluyoruz" diye, muhtemelen diğer yonetici arkadaşa sordu beni esgecti !!! Şok oldum o an birşey demedim ama. Sonra cıktım bir baktım bu işyerinin onunde yemek bekliyor !!!!! Beni gorunce obur tarafa yuruyup gormezden geldi cunku ben merhaba hayırdır neden bekliyorsunuz diyeceğim, bundan kactı .İnanılmaz sinirim bozuldu eve geldim makarnamı haşlıyorum ve ağlamamak icin zor tutuyorum. Bu şahsım ayıbını yuzune vurmak istiyorum bu yaptığının ayıp olduğunu yuzune soylemek istiyorum.
Not: dışardan soyluyorlar cunku salgın hastalıkta dışarı cıkmayalım canımızı riske atmayalım diye ve herkese sordu herkese