Merhaba herkese
Erkek arkadaşımla 1 bucuk yıldır birlikteyiz ve tartışma sebebimiz her zaman benimle az ilgilendiğini iddia etmem. Bununla ilgili konu da actım bir sure once o konuyla alakalı konustuk ve hallettik.
En son tartisma meselemize gelirsek karantina yuzunden 3 aydır birbirimizi gormuyoruz bir 4 ay daha gormeyeceğiz aramızda yaklaşık bin kilometre var ve birbirimizi cok ozluyoruz. Ben bunu sık sık dile getiriyorum ondan ilgi bekliyorum ama kendisinin soyledigine gore bu konu uzerinde uzun uzun konuşup beni uzmek istemiyormuş. Gecen gun telefonda ağladım resmen ama onun soylediği kusura bakma ben aglayamam oldu. Ben bunu beklemiyorum zaten. Tek isteğim paylaşmak.Beni ozledigini o da soyluyor surekli ama ben ozlemimi bir şeyler paylaşarak birlikte yaşamak istiyorum. Karşı taraf boyle dusunmuyor. Ben de seni ozledim aşkım diyip konuyu kapatıyor her seferinde. Acıklaması konuyu uzatmamak, uzarsa ben daha cok uzuluyormusum. Bu durum kafama takılınca konuyu actım kendi bakış acımı da anlattim, hak verdi yer yer ama şoyle bir yorumu da oldu "sen kendi ozlemini kendi sevgini benimkinden ustun goruyorsun. Surekli ben daha cok ozluyorum ben daha cok ilgileniyorum ben daha cok sevdiğimi belli ediyorum diyorsun ve bu canımı sıkıyor artık" dedi. Sizce bu yorumunda haklı mı ? Aklıma gelmeyen kısımlar olabilir yorumlarınızda sorarsanız anlatirim. Teşekkurler simdiden