Merhaba.. Ben 36 yaşındayım, ilk evliligimden iki cocuğum var. İkinci eşimle beş yıl once tanıştık , o donem yeni boşanmış ilk evliliğinden olan iki cocuğunu goremediği icin bunalimdaydi.. Cok gecmeden oğrendik ki eski karısı komşuları olan bir esnaf adama kuma gitmiş hamileymiş falan... Eşim cok araştırdı ama cocuklari her seferinde kacırıp goruşturmediler.. Şimdi gelelim bize eşimle evleneli 2 yıl kadar oldu, birbirimize hala cok aşığız.. Ve benim şu hayatta eşimden ve cocuklarımdan başka kimsem yok.. Gelelim asıl mevzuya ; eşimi 2 gun once eski eşi arıyor cocukları gostermek istediğini evliliğinin bittiğini falan anlatıyor.. Eşim tabi beni hemen arayıp soyledi , eşime seninle konuşmam caiz değil, eşin kabul ederse cocuklar icin onunla iletişime geceyim demiş.. Velhasıl aradı konuştuk, size anlatmam gereken şeyler var dedi , dışarda buluşmak istedi. Benim 8 aylık bebeğim var dışarısı tehlikeli eve gel dedim.. Geldi tanıştık konuştuk eski eşinden şiddet gormuş, cocuklar buna şahit olmuş ve bu yuzden 7 yaşında ki oğlu babasını yani eşimi gormek istemiyormuş getirmemiş.. Ama cok pişmanım senin bir sucun yok bu evlilik benim yuzumden bitti demeye geldim falan dedi.. Sonra zırt pırt eşimi arayıp gece 2 de eşime cocuklarin videosunu atınca rahatsız oldum. Ve ona artık benimle iletişime gecmesini eşimi aramasina musaade etmediğimi soyledim.. Bana tamam abla nasıl istersen diyip beni anında engelledi.. Eşime de ben kimseyle uğraşamam benim icin yalnız sen ben ve cocuklarım var.. Goreceksin de gizli geliceksin eşine soylemeyeceksin.. Soylersen cocukları goremezsin dediği halde eşim bana aynen mesajlarını attı ... Eşim asla eşimden gizli iş cevirmek diyerek onu ikna etti.. Fakat bu sefer de tek geleceksin sen ben cocuklarım olalım diye mesajlar geldi.. Hatta bir mesajını aynen aktarıyorum; sen ben ve cocuklarım olacak bir tek Allah bilecek buraya geldiğini , sonra nolur bilemem , sen ben Allahualem .! Aynen bunu yazmış eşim sadece tamam yazmış .. Ama eve gelince bana seni de goturcem ona soylemeden dedi.. Ben uc gundur bitik haldeyim , cocukların bize gelmesine musaade etmiyor.. sadece benim evimde gorebilirsin diyor.. Eşime savcılığa şikayet edelim oyle gor diyorum.. Beş yıldır gormedim mahkemeler de gorulmuyor yine uzayacak cocukları benden kacıracak diyor.. Benim Allah'tan başka sığınacak kimsem yok .. Ama bu kadın evliligimizi şimdiden sarsmaya başladı.. Ne yapacağımı bilmiyorum istemsizce ağlayıp duruyorum.. Eşim de bu halime kahroluyor.. Sen gonlunu ferah tut benim onunla ısım olmaz bu saatten sonra, o senin sacının her bir teline kurban olsun ben sana aşığım diyor , ama huzursuzum mutsuzum sanki ailemizin uzerine kara bulutlar cokmuş, sanki artık hicbir şey eskisi gibi olmayacak gibi.. Ne olur bana akıl verin yardım edin..