Selam kızlar.Bildiginiz gibi bir gumruk muşavirliği firmasında sekreterlik yapıyordum iki bucuk sene calıştım burda daha oncede başka bir firmada iki bucuk sene calışmıştım.Su an ayrıldığım isyerinde sekreterlik icin bir kız aldılar iki uc gun ona işi gosterdim.Neyse ben herşeyden bahsettim.Cayci abla saat dortte cıkar patronun bazen misafiri gelir cay kahve ikramını sen yaparsın bazen yemek siparişi de soyler hazırlarsin.Abla bazen yarım gun gelmez okul ya da hastane işi olur izin alır yıllık izinde sabah biraz erken gelip kahvaltıyı sen hazırlarsin patrona ve muşavire uc kişiler cayi sen demlersin dedim.
O da ben niye hazırlıyorum kahvaltıyı evde ya da dışarda yapıp gelsinler.Daha ilk gunden kendi isi neyse onu yaparım mantığında haklı olarak.Ben de kendi icimden kendimi ne kadar ezdirmisim dedim .Sadece telefon kargo ucak bileti alımı olacak diye soylemişler kıza iş goruşmesinde patron.
Benim cıkma sebepimde hersye evet demem iyi niyetli davranmam.Ama artık son zamanlarda dayanamadigim icin bıraktım.Kurye yonlendirme cay kahve zil sesi maaşın yolun duşukluğu hepsi etken oldu.
Bundan sonra sizce biraz daha mı mesafeli olayım başka işler verildiğinde anlamıyorum benim işim değil gibi mesela yeni ise başladığımda.
Yeni gelen kıza da detayları bunları soylemediği icin şaşırdı ama mecburen o da yapmak zorunda.İs goruşmelerinde hep ustunkoru anlatırlar coğu zaman.Herseyi acıkca soylemezler.