Kanalın abone sayısı : 3700 > 3770
Toplam video goruntulenme sayısı : 1.068.221 > 1.094.955 goruntuleme
Hesap Kayıt Tarihi : 2015 (Kanal eski bir kanaldır, ilk video 11 ay once atılmıştır.)
Kanalın dili : Turkce
Kanaldaki videoların turu ve sayısı : Bilgi , bulmaca
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Temiz.
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Evet
Kanalda ozel kucuk resim izni var mı ? : Evet
Kanal uzerinden para kazanma aktif mi ? : Evet
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Hayır
Kanal uzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? : 21 haziranda onay aldı para kazanması. başvuru gonderdikten sonra 3-4 gun icinde manuel olarak onay aldı. 2 ay once para kazanması gitmişti kanala girmiyordum bile.. Kanal 3 aşamalıydı cunku daha once.
Kanal Hakkında Ek Bilgi :
11 ay once buyuk bir hevesle actığım bilgi ve bulmaca kanalımı yeterli vakit ayıramamdan oturu satıyorum.
*En son 2 ay once video attım. Bu halde bile gunluk izlenim 5-6k civarı..
*Kanalda toplam 58 video vardır. 11 tanesinde sarı dolar, 1 tane ve en cok izlenen videosunda kullandığım bir goruntu sebebiyle eşleşen vardır. Kanala ve videoya zararı yok sadece o videodan kazanılan gelir eşleşenin sahibide gidiyor.
* 21 haziran gunu manuel olarak para kazanması onay almış bir kanaldır.
* Kanal son 1 ayda yukselişe gecti iyice, 2 aydır video atmadığım halde gelen abone sayısını gorebilirsiniz. Haftada 3 video attığınız takdirde 2-3 ayda tatmin edici seviyelere gelebilirsiniz.
* Kanaldaki tum videolar ozenle hazırlanmıştır ve tarafımdan seslendirilmiştir. Seslendirme ve montajlar dandik değildir, sadece bu kanal icin rode nt usb satın aldım, diksiyon calıştım.
* Kanalda bilgi videoların yanında, 7-8 tanede bulmaca videoları yer almaktadır. Ne kadar zekisin, katili bulabilecek misin tarzı. Sadece bu konsept uzerine bile gidilebilir, bu konsept uzerine Turkiye'de sadece 1 kanal vardır ve izlenmeleri mukemmeldir. 1-2 bulmaca videoma o kanalın onerilerinden izlenim gelmiştir. Bu sebepten dolayı sadece bu konsept uzerine gidilse bile kanal ivme yakalayabilir bu bulmaca konsepti uzerinden.. kanalı alıpta bu konsept uzerine gitmek isteyenlere kolay ve pratik olarak nasıl bu tur bulmaca videoları hazırladığımıda anlatabilirim. Temel duzeyde montaj bilmesi yeterli
* Satışa adsense dahil değildir.
+ Kanala ozel olarak banner logo intro calışması yaptırılmıştır. Sadece intro icin 200TL vermiştim, ust duzey bir intro. İntro, logo , video aralarında cıkan abone olun tarzı animasyonlar vs dahil olduğu pakette yanında verilecektir.
Fiyat: 5binTL