Gunaydın herkese,

Bundan 4-5 ay once iş yerimden biriyle flort etmeye başladık bana o kadar iyi ilgili davrandı ki daha ilk andan itibaren hayatımı kolaylaştırmak icin cok şeyler yaptı bunlar beni etkiledi. aşık değildim ama beğeniyordum ozguvenli, kulturlu biriydi. Bir sure snra ciddi duşunduğunu soyledi yani yaşımız kucuk dğeil daha ciddi olmalıyız dedi ben erken olduğunu soyledim ama boyle yaparak benim motivasyonumu isteğimi kırıyorsun dedi ben de doğrusu hata yaptım kabul psikolojim zayıf bu konuda ilgisini kaybetmemek adına daha yakın davrandım ona normalde daha zamana yayacağım yakınlığı ona daha kısa surede gosterdim cunku ilgisi cok hoşuma gitmişti. Tamam onceden de ilişkilerim oldu ama onun ilgisi daha cok hoşuma gitti oncekilerden farklıydı ve iyi birini kaybetmek istemedim cunku ya bundan sonra bu kadar iyi birini bulamazsam diye de korktum sanırım.

Zaten biz ilişkiye başladıktan bir sure sonra pandemi patlak verdi ve sadece telefonda goruşmeye başladık. Aradığında genel olarak evlilik planlarından bahsediyordu bir sure sonra evlenip evlenmeyeceğimize karar vermemiz lazım, evlenirsek şoyle yaparız, şurdan ev alırız, şuralara gideriz. Bir maaşı biriktiririz bir maaşı harcarız, altın fiyatları cok arttı altın istiyor mu sizinkiler bunlar hep kafamı karıştırdı daha bir kac aylık ilişkide surekli boyle şeyler hadi evlenmek istiyor beni sevdiği icin diye duşundum ilk başta her şeyi ben halledicem senden bir beklentim yok dedi o yuzden aa maaşım icin diye duşunmedim seviyor sandım. Bunun mantık evliliği mi olacağını sordum ama kabul etmedi neyse telefonda iletişim cok kurulamıyor diye takmadım.

Sonrasında buraya konu actım tıklayarak okuyabilirsiniz zaten gelen yorumlardan sonra iyice emin oldum. 3-4 gun once telefonda konuşurken konu yine evlilik, duğun , borc meselelerine geldi. Yok işte arkadaşlarım evlendi de kızlar şurda duğun isterim diye tutturdular cok luks şeyler istediler ben de dedim ki madem oyle arkadaşların şikayet etmek yerine ayrılsalarmış sonucta kendi sectikleri eşler. Ben de acıkcası dandik şeylerden hoşlanmıyorum vs vs ozellikle dedim pandoranın kutusu acılsın diye bunları da cok ustelemedi ama konuşmanın sonunda başka onemsiz bir şeyden kızdı suratıma kapattı. Ben de tekrar aramadım o da aramadı konuşmuyoruz konuşmayı da duşunmuyorum.

Ama uzuldum neden karşıma duzgun biri cıkmıyor.