Kaynanamlarla aynı binadayiz nerden taşındım işte ah ah... İki cocugum var biri uc yasinda ikincisi daha bir aylık yeni doğum yaptım yani. Akşama kadar bebeğim huysuz onla ilgileniyorum diğer cocuğumla ilgileniyorum ev toplama bu aralar hak getire. Canımın skldigi su eltim le kaynım bizle aynı binada değil başka mahalle de . Haftada bir kac kere kaynanamlarla gelirler ve bu aralar her geldiklerinde vizede uğrarlar bebek icin. Ama aniden Cat kapi geliyorlar ustun basım ev musait olmuyor cekiniyorum . Dun yine geldiler akşam kapı caldı bir baktık onlar insan bi mesaj atmaaz mi biraz dan ugrayacagiz falan diye ya. Uzakta olsak haber verirlerdi burda kaynanamlarla gelince vizede geliyolar .geldikleri bir şey değil dun mutfağım onkadar daginikti ki eltimdr mutfağa girecegi tuttu su almaya. Sizin evler nasıl coluklu cocuklu olanlar ve haksız mıyım. Doğum yapmadan once eltimin yanında masus başka birşeyden konu acıp kimsenin evinehaber vermeden gitmem gecen size gelecektik sizin otaraftaydik dedim ama habersiz icin rahat etmedi musait olursun olmazssin dedim. Ben her zaman musaitim dedi daha cocuklari yok yeni evliler. İnanın onu dusundugumden gitmemiştim musait değildir cekinir diye. Neyse bu ragmen aniden geliyolar