Merhaba kk yıllar olmuş konu acmayalı.
Sadede geleyim mesele erkek arkadaşımla olan ilişkim.
Bir sene boyunca goruştuğum erkek arkadaşımla bir hafta once kavga ettik (surekli olduğu gibi )ama bu sefer ben kendimi tutamayıp hakaret noktasına vardım.Ben az once sessizliği bozarak konuştum o da kus değil kırgın olduğunu ve bunun gecmeyeceğini soyledi.
Cok haklı cirkinleşmemeliydim...
Ama nasıl sabrın zorlandı ve o hale geldin diyecek olursanız..
Kendisi herhangi bir konuda tartıştığımızda kendini haklı cıkarma cabasına giriyor.Oyle olunca konular aslında ustu ortulup gecildiği icin bende bomba etkisi yarattı.
Mesela ben ozellikle regl olduğum zaman yalnız olmaktan korkuyorum sesler duyuyorum onunlu konuşunca kafam dağılıyo seslere odaklanmıyodum.Eğer gecmezse annemle yatıyodum o derece.
Bi gun yine geldi cattı adet donemi o da arkadaşlarıyla meşhur oyunu(pubg)oynamaya gitmişti surekli giderdi akşamları.
Ben de bari bugun beni yalnız bırakma dedim konuşalım dedim korkuyorum cunku.(bazen 2-3 e kadar oynadığı olur)
"O ne demek ya yatalak hasta mı oldun" dedi bana.Ben hic beklemediğim bi yanıt olduğu icin şaşırdım sinirlendim.
Sonra aradan biraz zaman gecti ne yaptın dedi annemin yanına geldim dedim yapacağın oydu zaten dedi bende pişman oldu sanıyorum.
Ertesi gun bana aksini iddia ediyo ben onu baban icin dedim onun icin uzgun olduğun icin falan gibi komik acıklamalar.Benim de enerjim kalmadığı icin artık izaha ustunu ortuyodum. Bu ve buna benzer bir cok konuşma oldu ustu ortulup gecilen.Ozellikle ailevi konularda.
Kendine ait evi var ama ailesiyle yaşıyo kirayı ailesi alıyor tamam bunda ne var.
Ama hic birikimi yok ona rağmen her şeyi ustlenmek istiyo duğun mevzusunda.Bende madem boyle bi niyetin var ailen sana birikimimiz var sen duşunme dedikleri halde her şeyi ben yapcam diyosun o zaman kirayı al oyle birikim yap sonra mahcup olma dedim paragoz cıkarcı oldum.

Yine ailesi hakkında konuşurken ablam kacarak kendinden yaşca buyuk patronuyla evlendi dedi.Ben de aşıkmış demek ki oyle bişeye kalkıştığına gore dedim" hic zannetmem "dedi guldu.Sonra bi gun ayakkabıcıdayız ablasını aradı .anneme ayakkabı alcam dedi sen de bak dedi fotoğrafını attı.Ablası geri arayıp "sen o ayakkabıyı kız arkadaşına al annem giymez oyle ucuz ayakkabılar" demiş şaka yapmış yani.Ben de ablan kendini beğenmiş biri gibi dedim.Yoo ablam hic sevmez gosterişi dedi.Ben de ettiği lafa binaen gayet de zengin olduğu icin aşağıladı oyle şaka mı olur dedim.Gosterişi sevmese o kadar buyuk adamla zengin olduğu icin evlenmezdi dedim sinirle.Sen ablama koca avcısı diyosun utan attığın iftiradan falan dedi.Yoo bunu bana sen ima ettin dedim yine inkarlar inkarlar..
Yani hemen hemen her konuda ağız değiştiriyo ozellikle ailesiyle ilgili.Ben oyle demedim sen oyle hatırlıyosun diye.Bu durum beni cok yıprattı aşılamadığı icin.Yalandan ziyade unutkanlığı olduğunu duşunuyorum bazen.Cunku dayısı evlendi 60 ından sonra ikinci kez.Konusu acıldı yeni evlenen dayın mı diyorum "ne benim dayım mı?" yeni evlendi! " boyle bi duşundu sonra hatırladı falan.Kısacası bu konuda ne yapcağımı bilmiyorum.İcimde kuşku yok gercekten unutuyo olabilir diyorum bi yandan bi yandan da boyle omur mu gecer diyorum.Yorumlarınızı bekliyorum yazının uzunluğu icin affola.