Merhaba arkadaşlar bir yıldan uzun suredir acık olan hesabımı satışa cıkarmaya karar verdim. Biliyorsunuzdur, addmefast ile sosyal medyada bircok işlem yaptırabiliyorsunuz. Bilmeyenler icin şunları yapabilirsiniz;

Site bircok gelişmiş ozelliğe sahiptir, mesela takipcilerinizin hangi ulkelerden olabileceğini vs. secebiliyorsunuz. Bu da benim guncel kredi miktarımdır, surekli artık gostermektedir.

Sistemde normal fiyatlar şu şekildedir ancak ben cok daha ucuza satmayı istiyorum, aklımda tam olarak bir fiyat yok bu yuzden tekliflerinizi bekliyorum. Ciddi olan kişilerle pazarlık yapılır elbette.

Kredilerin tamamı referans sistemi ile kazanılmıştır, herhangi bir program,hile vs. kullanılmamıştır. Referans ile uye olanların coğu daha hesaplarını onaylamadılar, onlar onayladıkca kredisi artmaya devam edecektir. Sitenin ilk uyelerindenim, hesap bayağı eski yani. Referansları sitemde ki bu konu uzerinden topladım. Toplam referans sayısı, kazanılan kredi ve hesabını onaylamayanlardan kazanılması muhtemel kredi miktarı aşağıda ki gibidir.