Ya gercekten bugun beni delirtti tamam bende az değilim konuşuyorum cenemi tutamıyorum ama gercekten tavır trip cekiyoruz resmen..
K.valide evlendiğimizden beri oğluna aşırı duşkun.. surekli arar kuzum, aşkım, konuşur kapatırlar.. oraya kadar guzel, ama goruntulu arayıp bide beni istiyor.. guzel bişi dese gam yemicem. bugun beni 3 4kez aramış duymadım gercekten de..sonrasında karın da şişmanlıcak falan dedi onu duydum sadece bende kinaye yaptım ben her halimle guzelim diye guldum falan o ise bana; yuzune noldu senin cok cirkinleşmişsin dedi.. zaten alıngan hassas olduğum donemlerdeyim. Bozuntuya vermedim kocam boyle beğeniyor dedim.. ama biraz bak kendine iyice salmışsın.. dedi.
ben de “hayırdır bana bi garezin mi var niye sataşıyorsun anne? dedim. oda “ben oğlumla konuşuyorum buna kimse karışamaz,o benim herşeyim,sesini duymadan yuzunu gormeden rahat edemiyorum, istediğim zaman arıcam da yuzunu de gorcem o kadar!” dedi.. eşimde belki ozel bi anımız olucak acamıcaz sende biraz anlayışlı ol be anne yeni evliyiz biz dedi.. oda;ben onu arıyorum bilerek acmıyor telefonları bana, benim senle konuşmama karışamaz dedi sonra da soyle karına kac para vermiş bana aldığı parfumlere parasını vereyim dedi ki aradan nerdeyse 2 hafta gecmişti hediye almıştım.. eşimde sen iyice sacmalamaya başladın artık kapatıyorum ben dedi kapattı bana da evde kaldıkca sıkılıyor bize sarıyor idare et dedi..
alınganlık değil de bana cephe aldı sanki birden.. gercekten bu goruntulu arama olayına nasıl son verebilirim cunku ben her akşam konuşmak istemiyorum artık Bu Kadın benim psikolojimi bozuyor