Şuan boşanma aşamasındayım konumu bilirsiniz. Mahkemem var sureci kolay atlatıyorum ayrıldığına dair uzuntum yok tam tersi kurtuldugum icin şukrediyorum. Tek canımı sıkan annemin olmaz olası bacısı benm eşimle evlenmem icin aracı olmuştu. Eşim dışardan cok mulayim cok efendi durur fakat evliliğim boyunca herkese ezdi zamanla şiddet ve aldatması oldu issizdi bende madem issizsin benimle birlikte temizlik yaparsın lafım karşı taraf icin boşanma sebebi oldu. Şuanda teyzem sagolsun arkamdan atıp tutmadığı kalmıyor damat cok iyi de yegnim damada temizlik yaptiriyoda ev gecindermese ne olcak yiyecek ekmeğimi yok olan damada oldu. Ben virusten dolayı ailem gurbette eşim evi terk etti teyzelerimden hic biri arayıp sormadı arkamdan konuşmaktan başka hicbiri kapisini acmadı. Neymiş benm iyiliğimi istiyormuş gidip eşimin ailesine yalvarcakmisim beni kabul edin diye. Bu seferde biz onun iyiliği icin konusuyoruz iyisi gelmez yarın obur gun mutlu olamaz kotusu cıkar ben biliyorum diyor. Zor gunumde arayıp sormazlar mutsuz olduğum zaman biz sana demiştik demek icin ararlar. Milletin ne demesi umrumda değilde cok yakın akrabamız bu şekilde davranması hele ki zor gunumde kulağım duya duya eşimin bana şiddet uyguladığını bile bile beni birkez aramadilar sağa sola erkek tarafının benm hakkımda salladigi iddiaları anlatıyor. Annemde goruşmuyor artık onla ne halt olduğunu anladı. Arasam ağzıma geleni sayicam teyzemin de seviyesi cok duşuk cirkin bir karakteri var daha cok sinirlerim hoplucak. Sadece Allah'a havale ediyorum kendinden daha beter hale duşsun diyecek bir şey bulamıyorum. Yarın obur gun mutsuz bir evlilik yapsam hepsi biz sana demiştik demek icin urerler.