Forum dışı iletişim Whatsapp Gsm 0543 742 33 30

Referans isterseniz *** profilimiz:https://www.***.net/members/100832-lizivonrobe.html
Profil doğrulama: https://www.***.net/1075831343-post100.html
*** uyeliği bulunmayanlar icin profil ekran goruntusu: https://prnt.sc/q7t0rk

Merhaba arkadaşlar optimizasyon testlerini cok şukur bitirdik izlenme garantili olarak reklam paketlerimizi sizlere sunuyoruz.

İyi bir icerik oluşturup ve abone olmayı teşvik edici mesajlar verirseniz rahat bir şekilde abone sayınızı arttırabilirsiniz

Ornek; yeni abonelere bir cekiliş yapabilirsiniz

Reklamla ilgili tum optimizasyonu bize bırakmalısınız sadece video urlnizi vermeniz yeterli.

Reklamlar video onu reklam ve adsense sitelerinde goruntulu reklam ağı şeklinde yapılmaktadır. Sadece reklam gosterimine bile maliyet oluşacağından hangi kanallarda gostereceğine dair herşeyi biz ayarlamalıyız zaten iceriğinize en uygun yerlerde gosterim sağlayacağız ki zarar etmeyelim

25.000 İzlenme 300 TL

Paket bitimizde tekrar alabilirsiniz sınırsızdır.

Kullanıcı Sozleşmesi
1-Video izlenme Reklamları Kesinlikle Adwords kullanılarak yapılıcaktır. Aksi Bir Durumda Forum Uzerinde Banlanmayı Ve Tum Yasal Yukumlulukleri Kabul Ediyorum.
2-Reklamlarınız videonuzun Etkileşimine Gore tahmini olarak minimum 1.5 haftada maxsimum ise 3 haftada tamamlanır. Sureler tahmini ve ortalama olup etkileşime gore uzalıp kısalabilir
3-Şayet odeme yapıldıktan sonra videonuzun reklamları Adwords uzerinde BİZDEN KAYNAKLANMAYAN bir sebebden yayınlanmassa (reddedilme uygunsuz bulunma kara liste vb.) gibi nedenlerden UCRET İADESİ Yapılmaz Fakat Bakiyeniz Saklı Kalır Eğer başka reklam verecek uygulamanız yok ise. Buradaki Konumda belirlenen odediğiniz paraya denk paketleri ile değiştirebilirsiniz
4-Elimde cok fazla iş olduğundan dolayı ne yazikki gunde en fazla 1 defa size rapor sunabilirim. Ayrıca youtube panelinizden izlenmelerinizi sizde rahatlıkla takip edebilirsiniz.
5-(Karşılıklı saygıyı cok onemli bulmaktayım bu durumda herhangi bir saygısızlık vb aramızda yaşanırsa yada bu tarz bir bir durum olursa diye bu maddeyi ekliyorum tartışmanın buyumemesi icinde bu kalıpda yazıyorum) ''Hic bir neden gostermeksizin reklamınızın yayınını durdurup kalan ucretinizi iade Etme hakkını saklı tutuyorum.''
6-izlenmeler Turkiye ve Turk parasına gore hesap edilmiş olup. Daha değerli para birimine sahip ulkeler icin izlenme sayıları goruşulur.
7-Olabildiğince hızlı reklamlarınızı onaylatıp yayınlatmaya başlarız ve butcenizi kullanırsınız. Lakin Google Adwords kaynaklı gecikmelerden sorumlu değiliz Youtube Video Reklamları en gec onaylanan reklam turudur bu gecikmeler uzun incelemeler nadirende olsa yaşanabilmektedir 20 gun icinde başlamayan reklamlarınızın ucreti iade edilir.
8-Videonuzu izlemeye başlayan kullanıcılar ilk 10 saniyede cıkabilir tamamınıda izleyebilir bu sizin iceriğinizin kalitesine gore değişmektedir izlemeye başlayanların videonuzun tamamını izleyecek diye herhangi bir garanti yada taahhut muz yoktur
9-Bizimle Calışan herkes bu sozleşmeyi kabul etmiş sayılmaktadır.
Saygılarımla...