herkese merhaba.
23 yaşında kendi halinde bir kız kardeşim var .kardeşim pek kendini ifade edemez onu kızdıracak şeylere anında tepkisini koyamaz

meseleye gelecek olursak kız kardeşim şekerleme fabrikası gibi bir yerde calışıyor. her ay cikolata şeker vs.bişeyler verirler ona.
işte benim 30 lu yaşlarda oz halamın kızı ve babamızın kuzenin kızı ,kız kardeşim dışardayken ust kattan"niye bize cikolata getirmiyorsun" diyerek kardeşime tukurmuşler sozde şaka yapıyorlar .

ben bunu duyunca deli oldum evet kardeşim yetişkin bir kız ama kendini bu akraba bozuntularından koruyamıyor..

salgın henuz bitmemiş kii bitmiş bile olsa boyle aşağılayıcı bir hareket yapan bu ziyniyete sahip akıl yoksunu insanlardan nefret ediyorum.
bu olay yaşandığı sıra orda olmadığımdan kardeşimin ne cevap verdiğini bilmiyorum. kız kardeşimede kızıyorum taviz verdiği icin ben coğu akrabamın huyunu bildiğimden nefret ederim ve oldukca mesafeliyim ama kardeşim tam aksine onlarla arasının iyi olduğunu sanır daha cok aynı ortamlarda bulunur .kardeşimde bu son hareketlerinden rahatsız olmuş ve icinede kapanmiş boyle bişey beklemiyordu.bir yandanda gercek yuzlerini gordu benim gibi ,bu insanlardan uzak durmayı oğrenecek belkide.

niye yumuşak yuzlu insanları bulunca ezmek icin boyle futursuzca hareket eden insanlar var.icimi dokmek icin yazdım sinirim hafifler belki .