Herkese merhaba. Benim bu tarz konularım iki uc tane vardır sanırım. Şimdi siz soyleyin ben cokmu paranoyak,pimpirikli,abartan bi insanım ailemmi cok rahat, onemsemeyen,umursamayan insanlar.
Şimdi konuma gelirsek kızlar once bı ozet geceyim. Ulkede korana cıkmadan bir iki gun oncesi annem evime geldi kalmaya cok guzel gecti cocuklarımi cok seviyor ilgileniyo kucuk oğluma şuan ayri bı duşkunluğu var,hatta o bendeyken abimlerimde tayinleri cıkacak gitmeden goruşelim diye yemeğe davet ettim cok cok guzel gecti. Buraya kadar sorun yok sonrasında ulkede hastalık cıktı anneminde babamın da kronik rahatsızlığı var,anneannem annemde kalıyor ve cok yaşlı. Biz hastalık cıktığından beri butun kurallara uyduk. Evde karantinadaydik eşim calışıyor başından beri,bende sadece market icin cıktım. Cocukları kimseyle goruşturmeden dışarı cıkardık sadece kendileri oynadılar. Kayınvalidemlerde o şekilde karantinadalar hic goruşmedik zaten cok hastalıkları var onlarda dikkat etti goruşme talepleri vs asla olmadı olmazda kv surekli cok ozledim ama napalim sağlıkları yerinde olsun cocukların da herşey duzelince goruşuruz der.
Gel gelelim benim aileme... Hastalığın başından beri hic dikkat etmediler abimler yakın oturuyor iki cocukları var ve kucuk olanın rahatsızlığı var surekli kullandığı ilacı var buna rağmen asla dikkat etmediler. Hep birlikte surekli goruştuler bayramda falan bile birlikteydiler o kadar uzuldum ki ben bilmiyomuydum sanki aileimin yanına gitmeyi ama gitmem onları riske atamam Allah korusun. Bir hafta once abimin birlikte ise gidip geldiği arkadaşında corana cıktı o kadar sinirlendim ki resmen riske attı annemide babamı da anneannemide hatta kendi cocuğunu bile. Onlarda cıkmadı şukur ama bu cıkmayacağı anlamına gelmez. Surekli uyardım surekli surekli kimse dinlemedi. Şimdide annem her konuştuğumuz da ben gelcem cok ozledim cocukları gelsem sen kapıdan almazsın deyip duruyor o kadar uzuluyorum ki. Sizin icin diyorum anlamıyor. Kendi cocuklarımida duşunuyorum tabiki ne olacağı belli değil.
Siz soyleyin lutfen uzun oldu kusura bakmayın sorun bende mi ne tepki vermeliyim cok uzuluyorum artık zaten sıkıldım aylardır hic anlayış goremiyorum