Bilindik bir 2. El sitesi var ordan alışveriş yaptığım cok oldu bir heves alıp kullanmadığım urunleride kendim satmaya karar verdim, vermez olaydım bu gune kadar sadece 5 urun sattım herkes memnun en son bir bayana spor ayakkabı sattım ayakkabılar yeni bu senenin modası beyaz şeritleri bile hala bembeyaz duruyordu en fazla 3 kere kullanmışımdır neyse bayana ayakkabılar ulaşmış siteye girdim mesaj atmış bunlar eski kullanılmış diyor kullanıldığını biliyordun kesinlikle hic kullanılmadı demedim, dedim cok kotu bunlar ya rezil gibi istemiyorum geri zekalı alıcaksın bunları yazmış bende kardeşim neresi rezil gibi yırtığı yok topuk kısmında bir ezilme yok gorduğun gibi resimde gonderdim dedim 20 dk sonra bana resim atmış şok oldum ayakkabının ust kısmı acılmış topuk kısmı beyaz, siyah kalemle cizilmiş gbi ben kabul etmiyorum bunları sana gonderdiğim de en ufak bir leke yoktu yazdım hakaret etmeye başladı cevap vermedim en son yazmış ayağıma olmadı sıktı nasıl kullanayım asgari ucretle geciniyorum diyor başta terbiyesizlik yapmadan konuşsaydı iade yi kabul ederdim zaten kargo ucreti ondan kesilir bna yine ayakkabı geri donucek ti baktım olucak gibi değil siteye mesaj yazdım cevap verilmedi sonra telefonuma mesaj geldi site kendisi otomatik olarak satışı onayladı engellemiş beni ama kendi profilinde benm profilimin resmi altında bir yazı ordada hakaret etmiş dolandırıcı bu almayın bu kişiden birşey diye yazmış cok canım sıkıldı haftaya nikah telaşım var, olmasa kendisini şikayet etmeyi bile duşunuyorum bu itham icin mi 3 saat kargo kuyruğunda bekledim o mesajları gunlerdir aklımda sinir oluyorum NOT : SEN NEDEN SATTIN DERSENİZ BEN MİNYON TİPLİ BİR İNSANIM SPOR AYAKKABI YUKSEK KALIN TABANDI İCİNE EKİLMİŞ GİBİ DURDUĞUM İCİN SATTIM