İyi geceler arkadaslar

Birkac gun once eşimle tartışıp burda konu acmıştım şimdi tartismayla birlikte birkac olaya uyandım ama gec kalmışım

Soyle anlatayım size eşimle ortak bir arkadaşımız var kızı yaklaşık 8 senedir tanıyoruz kızla oyle samimi falan değilim kız para anlamında sıkışsa hep eşime demiş eşim onun kart vergi vs borclarını odemiş tabi bunu ben hep sonradan oğrenyrm
Arkadaşlar bu kız birgun bna mesaj attı ole konuşyr dersiniz senelerin arkadasiyiz neyse altında bşy aramadım yedi sekiz ay ara ara yazistik hal hatır vs
Ama bşy bni itiyordu icimden bi ses o kız samimi değil dyrdu ve yanılmadım konusu oldu eşime demiştim o kız bna samimi gelmyr neden bilmyrm surekli bna sevgi sozcukleri soylyr vs durduk yere neyse konu kapandı
Gelelim tartışmada eşim bna o arada dedi ki şimdi de ciğdeme takmışsın kafayı ondan ne istyrsn deyince beynim yandı
Nasıl yani dedim.
Ve arkadaşlar o kız eşime yazıyor yarım saat once falan arkasına ben ona yazyrm ne yapyrsn diye hic bna demyr az once eşinle de konuştuk cok gorurdum vatsap yazısını acıp okumazdim ama ciğdem hic bna demezdi bugun konuştuk vs ve hep Allahım nedir bu iş diye soylenir ustunde durmadan işime donerdim
Ve anladım ki eşim onun her işini gorsun diye bende işe engel olmayayım diye kız ayda bir slm nasılsın diye yazıp ikinci cumlesi gelmezdi yani kendimi tam aptal gbi hissdyrm şimdi ne yapmalıyım eşimin yuzune soyledim o kız bunun icin bna yazyrdu sende bilyrdn ve bnim aptal yerine koyulmama izin verdin zateb eşimi affetmem icime oturan o pislik kızın bna yaptığı duşundukce deli olyrm eşimle yazisiyor iş diye gece olsun sabahın korunde olsun yani ne yapsam şimdi de ona haddini bildirsem gec kaldım uyanmakta ben bu kadarını bilyrm belki dahası vsr bilmyrm sizce ne yapsam da o kıza gostersem yaptığının farkında olduğumu