Merhaba kızlar cok kısa kesmeye calışacağım. Bekar iken kız kardeşimden cok cektim. Makyaj malzemesi ben alırdım o kullanırdı. Krem alırdım gizliden kutusuna koyardı parfum alırdım kullanırdı. Kıyafet alırdım gizli gizli kacırır giyerdi. Şuan bile tuylerim diken diken oldu. Hediye almayı misafir ağırlamayı cok severim ama eşyalarımın kullanılmasını sevmiyorum.ama benim sınavım da bu oldu. Hep evleneyim de eşyalarımı saklamadan rahat rahat kullanayım hayali ile yaşardım zira kardeşim alma demeden kullanma etme demeden anlamayan bir insandı. Neyse evlendim (daha yeni 1.5 aydır) şimdide gorumce belası cıktı başıma. Evime bir kac kez geldi geldiğinde de sanki kendi evi gibi istediği gibi geziyor yatak odama giriyor cıkıyor. 17 yaşlarında. Bir kez uyardım cekmecelerimin karıştırılmasından hoşlanmıyorum diye ama laftan anlamıyor. Gecen geldi hırkamı giyindi gitti. Eşime git al dedim de oralı olmadı. Baş edemiyorum. Yumuşak yuzlu de değilim niye insanlar sınırlarımı ihmal ediyor anlayamıyorum.
İkinci derdim de kp

Adam Bi dur Bi evliliğin tadını cıkarayım anlayayım duzen koyayım istediğin kadar gel ne pazarlamacılar gibi surekli kapımı calıyorsun. Benim ailem arabayla 5 yurumeylen15 dk lık mesafede oturuyorlar ve bir kez gelmediler. Hatta sizi yemeğe alacağım dedim (kv deler 4 kez geldiler diye aileme karşı vicdan yaptım) annem gelmiyor. Daha yeni evilisin calışıyorsun ne gerek var diye.
Kızlar ben bu eş ailesi ile goruşmek istemiyorum acıkcası bana nasıl bir yol izlememi onerirsiniz. Cevaplar icin teşekkurler.
Dipnot:eşim bana hak veriyor. Kardeşi meselesinde azarla diyor acık acık ama yapamıyorum.