arkadaşlar merhaba.
iki gun once doğum gunumdu. ve sevgilim bana ufak da olsa bir hediye almadı.

Şimdi şoyle yaklaşık 10 aydır suren bir ilişkimiz var. İyi de gidiyor,mutluyuz. doğum gunumden bir gun once goruştuk-doğum gunumde bile değil- o gun sadece pasta kestik. yanıma geldi, dedi bugun gezelim pastanı alırız bir yerde uflersin tamam dedim. nereye gitsek diye duşunduk burada bir park var oraya gidelim dedik oraya gittik. sonra orada bisiklet kiralamış bisiklet surduk. dondurma seviyorum diye dondurma aldı mısır seviyorum diye mısır aldı yani beni mutlu etmeye calıştı sonra da pastamı aldı ufledim eve gectim. gece de 12 de arayıp kutlayıp uyudu.

evet kutladı kutlamadı demiyorum. ama kırıldım. haksızlık da etmek istemedim ona ama ufak bir hediye alabilirdi kendi de yapabilirdi. veya o gunu kendisi de planlayabilirdi. yani ben dedim şuraya gidelim diye her şey gelişine oldu. hani onceden oturup duşunmemiş yani ne yapsam dememiş. oysa ben onun doğum gununde aylar oncesinde duşunup el emeği bir şeyler yapıp bir de hediye almıştım, videolar hazırlamıştım.severim boyle şeyleri ona da hep bak doğum gunu onemli derim zaten başka ozel gun kutlamadık da.
ben kırıldığımı soyledim. yazık o zaman bana 12 de aradım seni mutlu bir gun gecirdik daha ne olsun falan dedi. sen duşunmuş olmadın ama dedim.hediye icin de hadi şurdan bir şey beğen onu alayım ne alsam bilemiyorum demişti. sorulmaz ki boyle de bu il doğum gunumuz kutadığımız. beni tanımadı mı neye sevinirim neye uzulurum bilemedi mmi?

ben mi cok ince duşunuyorum haksızlık ediyorum size danışmak istedim. sonra ozur diledi kendini yetersiz hissetti ben de boyle olunca cok uzuldum. ben gonlunu almaya calışır oldum ama istdiğim buyuk şeyler değildi ki duşunmuş planlamış olsun isterdim. hatalı mıyım? napmalıyım aramız hala bozuk..