GUNCELLEME : 7.SAYFADA
Merhabalar,ozetlemeye calışacağım hanımlar.3 yıldan fazladır evliyim 20 aylık bir oğlum var, eşimle hamilelikten itibaren olan şiddetli gecimsizlik,değer gormeme,hakaret ve aldatılma şuphesi uzerine eşyalarımı ve o zamanlar dort aylık olan bebeğimi alıp ayrı eve cıktım ucretsiz izni de kesip ise başladım.issiz ve hicbir geliri olmayan anne babsmi da yanıma aldım annem oğluma bakiyor ben calışıyorum.
Eşimin ve annemin yoğun ısrarları ile yeniden denedim olmadı,bu birkac kez tekrar etti.Eve donunce iki gun normal sonra yine aynı yokmusum gibi davranmalar,terslemeler,(bişey demeye cekinirim coğu zaman tersleyecek diye)vs... Evden ayrılıyorum geri cagiriyo donuyorum yine kıymet bilmiyor yani..
Korona başlamadan hemen oncesinde yine yalvar yakar donmemi istiyordu belki bu sefer olacak vs diye kafamı kurcaliyordu,Koronayi bahane edip askıya almıştım.kendisi de ben de izinliyiz her gun gunu birlik cocuğu gormeye geliyor gidiyor.gelis gidislerde iki defa bana ailemi toplamak istiyorum yapmayalım boyle vs dedi ben de cevap olarak ona bebeğimizi duşunuyorsak ya aklı ermeden şimdi bosanacagiz ya da aklı başında olup bir inur surdureceğiz yoksa bir yıl sonra hadi bosanalik olmuyo dedigimizde cocuğun yaşayacağı travmayı duşun dedim.Mucadele etmeliyiz vs dedi ben de istediğim tek şey saygı gormek bunun icin de mucadele edemicem dedim konu askıda yine..
Bayramda kayınvalideyi aramıştım bayram icin ayrıca oğluma bayram harclığı gonderdiği icin.Cok ısrar etti lutfen kızım iyi duşun cocuklarımı cok kucukken bırakmak zorunda kaldım onlar sevgi gormediler normal gor bazı şeyleri filan dedi siz oyle ayrı ayrı taraftayken moralim bozuluyor gelmek de istemiyorum vs.. Hadi dedim annemler kendi evlerine gecince bu evde beraber kalmayı onereyim bakım uc ayda kavga eder miyiz gozlem yapayım.Annemler gittiler adam artik o konuyu hic acmiyor kal istersen her gun gidip gelmene gerek yok deyince yok ya gideyim ben kalmak istemiyorum dedi hatta acıkca..bir kez kalmıştı onda da ayrı odada yatmisti.Ama her gun sırt cantasını kontrol ediyorum eşofman altı var nedense cantada.sanki yakın vakte kadar yalvaran o değildi.. Dun akşam bana kalmak istemiyorum dedikten sonra o gidince mesaj attım ne tuhaf adamsın hem barışmak istiyorsun hem aynı catı altında kalamiyorsun niye o zaman şoyle iyi bir aile olcaz boyle olcaz deyip kafa karistiriyorsun...cevap yok bugun geldiğinde de ses yok..ha bir de cocuk oğlen uykusuna yatınca o da yatiyo barışmak isteyen sohbet etmez mi o arada.. cocuklara cıkma izni verildiğinde de cocukla cikiyo bana teklif dahi etmiyor.
Koronada boşluğa mi duştum kızlar neden icerliyorum bunlara ben ve bu adamı cozebilen varsa soylesin lutfen kafam allak bullak