Selam kızlar gene ben. 1 hafta icinde ikinci konum bu yuzsuzler sayesinde. Bugun gunduz evde yoktuk neyse 5 gibi geldik yemek filan yedik eşimle.

Bi yarım saat gecmedi gorumceler damladı gene. Oğlumu sordular Eşimde biliyor ya istemediğimi bana " X oğlanı ver yukari goturup sevsinler seveceklerse" dedi o sırada kızım ağladı goturmesin diye. Bende gorumceye sen gotur sev ben onu kandiririm şimdi hem alışsın dedim. Cunku cidden bunların surekli gelmesinden BIKTIM!.

Beni hic takmadı kızıma ' goturmiycem halam burda sevicem burdayim oturcam babanla dedi.
Ya sen cocuk seviceksin de ben senle oturmaya mecbur muyum. Ay okadar sinirim bozuldu ki eşime dik dik baktım surat astım hic konuşmadım. Mutfağa gitti esim. Sonra bende mutfağa gidip eşimi durttum gitsin anlamında. Cocugu bırak git zaten ağlıyor dedi. 5dk daha bekledi gitti.

Sinir kupu oldum . Yuzsuzler ya anlamazdan geliyolar illa ne yapmam lazim bilmiyorum . Hayir bide niye geldinz koşa koşa yok burda corona cıkmış birinde abi duydun mu bilmem ne cok onemli konular. sanki uzayda yaşıyoruz "burda corona cıkmış" tum dunyada var burda nasıl olmayacaktı.

Kızlar ben bunlara napicam yoruldum ya. Dunya iyiside olsalar hergun hergun cocuk sevme bahanesiyle evime gelmelerinden bıktım usandım. Yol gecen hanı gibi.
1 değil bazen 2-3 kere geldikleri oluyor. Gelip yayılıp tv izliyolardı hatta surekli. gidip fişi cekip hadi cocuguda alın size gitmek istiyor demiştim. Ondan sonralar kapiyi filanda yuzlerine carptım 2 3 defa. Eskisi gibi yakın davranmıyorum. Yok ya aynı tas aynı hamam bıktm usandm bunlar yuzunden esimle kotu oluyoruzzzz ..
esim daha oncede cocuk sevicem diye bizimde başımızı agrıtıyosun filan demişti kusup gittiler 1 hafta sonra aynı...
Bıktım bıktım... emin olun şeytan gibiler cok iyi biliyolar istemediğimi. Acıkca konuşsam kavga cıkacak eminim ki ozaman da eşimle kotu edecekler. Bi yerde Patlayayım diye ustume geliyolar zaten ki suclu olan ben olayim. Gerci eşimde biliyor herşeyi