Kızlar merhaba tavsiyeler ihtiyacım var

3 gun once işe başladım bi firmada sekreter olarak muhasebe de vardı iş tanımında. İş hafta ici 9-6 patron gayet iyi biri, sert değil. Her şeyi anlatmak istiyorum detaylica ki akıl verin bana. Sekreterya da oturduğum kısım yanında hemen wc var erkek-kadın. Oturduğumda sesleri rahatca duyuyorum. Yaptıktan sonraki sifonu da her şeyi nerdeyse

1 yıldır işsizdim cok istiyordum iş bulmak ailem de sevindi para kazanmam lazım ama korkuyorum. Patron diyor senin gelmeme gibi bir durumun olamaz hep gelceksin şakayla karışık ama anliyorum tabi ki bunun hastalığı var ve başka iş bakarim diye duşundum ama izin alıp nasıl goruşmeye giderim. Kızlar cıkamam şuan buedan daha once 1 hafta calışıp cıktım bir yerden her şey kotu oldu.
Akıl istiyorum sizden daha iyi iş bulamam da 3-5 kişilık ofis olsa idare ederik ama 11-12 kişilık bir yer burası ve ezik gibi hissediyorum. Oğle arası bile yok masamda olacakmisim burası da tam orta bir yerde gelen gecen oluyor utanıyorum yerken zaten yeniyim.
İngilizcede pratikte iyi olmadığımı da soyledim yabancı misafir geldi hadi konuş falan oldu kasıldım iyice ilk gunlerden.
Akıl istiyorum erkek arkadaşım yanindayim ama sen daha iyi yerlerde olmayı hak ediyorsun diyor ama ben kendimde o gucu ve yetkinliği bulamıyorum hic bir kabiliyetim yok. Korkuyorum artık geleceğimden başarısız biriyim kabullendim sanırım artık benim işim bu olacak hayallerim farklıydı.
Yeni mezun arkadaşım ailesinin tanıdıgı bir firmaya mudur olarak başladı iş tecrubesi hic yok. Ben 3 yıla yakın calıştım daha once ama mesleğim olmadığı icin hep bu yerlerde olucam . Arkadaşım cevre muhendisi cunku. Kızlar ne yapayım yeniden mi bolum okuyayım iyi bir iş icin? Bu arada yukselme imkanı da yok burda evet belki diyeceksiniz yeni başladın dur biraz tavsiyelerinizi istiyorum. İlk gun iş oğretecek kimse bile yoktu kendim oğrenmeye calışıyorum hala. Cok mu mızmızlanıyorum

** Arkadaşlar teşekkurler yorumlarınız ve tavsiyeleriniz icin şimdi yazımı tekrar okuyorum muthiş karamsarlıkla yazmışım resmen. Gelişme oldu ben yazıyı yazmadan iletmiştim muhasebeyle neden alakam yok diye firma eleman alıyor buyuyecekler sanırım ve beni bir sure sonra muhasebe birimine gecireceklermiş. Uzun surmemesini umuyorum devam edeceğim cunku işsizlik daha kotu bir psikoloji.
Bu arada aof okumayı ben secmedim ailemin durumu kotuydu liseden sonra okutmak istemeyip işe girmemi istediler. 17 yaşında işe girdim paramı biriktirip kendi kararım bu deyip 2 sene sonra universiteye okumaya gittim yanlış bolum sectim cunku sadece kacmak istedim. Ben de isterdim ailem arkamda olsun yol gostersin cahil yaşımda ama olan buydu. Benim de hayallerim vardı ama hem calışıp hem de universite sınavına desteksiz inanın cok zor oldu kaldıramadım.
Bazen kendime acıyorum evet ama eski bene acıyorum ve onu hayatımdan cıkarıyorum.
Tekrar sağolun