Merhabalar. Bir konuda duşuncelerinizi merak ediyorum. Malum virus karantina sureci vs. Cocuklarda olduğu icin dikkat ediyoruz oldukca. Bu surecte kimseye gitmedim. Cocukları hava almak icin cikariyorum enerjilerini atıyorlar izin gunlerinde donuşte yıkıyorum kıyafetler makinaya vs. Kendim cıktığım zaman elimde dezenfektan marketten aldiklarimi yıkıyorum komple.

Şimdi dikkat ediyoruz elimizden geldiğince. Komsularimda aynı şekilde dikkatli insanlar. Ancak gecen haftalarda birisi değişik bir yemek yapmış kokmustur diye getirdi. Şaşırdım birşey diyemedim teşekkur edip aldım. Cokta titiz insandır normalde ama yiyemedik doktum malasef. Ertesi gun anlaşmış gibi başka bir komşum yine ikram getirdi. Aynı şekilde aldım doktum. bugun tekrar bir ikram geldi yine doktumm yani icim almıyor bir de sinirleniyorum niye getiriyolar boşuna dokup gunaha giriyorum diye ama tabi yuzlerine birşey diyemiyorum

Dun coxuklari dışarı cıkardım mesela başka bir cocuklu kadın cocuklarına yedirdiginden benimkilerde uzattı neredeyse ucacaktim almasınlar diye. Yani bu konuda ne dusunuyorsunuz. Yiyeceklerden virus bulaşır mı sizce ya da kırmadan nasıl anlatılır bilemedim